BebeDjecaTrudnice37. Dani beba, djece i trudnica

Nakon što je razveselio djecu i roditelje iz Dalmacije, najveći sajam za bebe i djecu u regiji održao se prošlog vikenda u Westgate Shopping Cityju.
11 mjeseci prije

Sajam se održao na hodnicima u prizemlju ovog najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj. U lijepom i ugodnom prostoru, svoje proizvode i usluge predstavili su mnogi izlagači i tako pružili posjetiteljima velik izbor proizvoda za bebe, djecu, trudnice i roditelje. Uz besplatan, natkriven parking, sajam u Westgateu između ostalog omogućuje ugodan boravak tijekom cijelog dana. Za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani.

Osim izložbenog prostora, na sajmu se održao i bogat zabavni program. Na pozornici sajma nastupali su brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori i drugi izvođači, a posjetitelji su mogli sudjelovati u mnogobrojnim natjecanjima. Uz zabavu u programu, djeca su mogla uživati u igraonicama i crtaonicama izlagača, ali i u najvećoj igraonici za djecu zatvorenog tipa u Hrvatskoj – Family Park u kojoj je djeci dopušteno sve što ih najviše raduje: igranje, skakanje, vriska i galama.

Za dojenje i prematanje beba, u centru se nalaze za to posebno opremljeni prostori, a pelene i baby kozmetiku je lako pronaći na sajmu.

Uz generalnog pokrovitelja sajma, dječjih kolica marke Mamas&papas, na sajmu su izlagali sponzori: Baby Center, Bebetto, BeSafe, Big Baby, Dada&Rocco, Bubamara, Etheral, Kikkaboo, Lav Štedislav, Magic Baby, Pampers, Peg-Perego, Recaro, Thule, Violeta i ostali mnogobrojni izlagači. Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Sve aktivnosti sajma dostupne su putem službene facebook stranice (http://www.facebook.com/Dani.beba) i službene web stranice sajma (www.danibeba.com).

Više informacija o izlagačima možete pronaći u novom digitalnom katalogu sajma: http://old.danibeba.com/digitalni_magazini/37_sajam/index.html#0.

 

 

Avatar

Mateja

Leave a Reply