0-6 mjeseci 6-12 mjeseci Bebe Novorođenčad

Najavljeni trendovi proizvoda za bebe u 2023!

Najavljeni trendovi proizvoda za bebe u 2023! Bebe.hr portal

Najavljeni trendovi proizvoda za bebe u 2023. godini bit će još napredniji i zanimljiviji, te će uvelike olakšati život svim novopečenim roditeljima.

U 2023. naići ćete na više opreme za bebe i djecu koja će spriječiti moguće ozlijede, umanjiti vrijeme obavljanja neophodnih kućnih zadataka i koja vas neće koštati cijelo bogatstvo. Također ćete primijetiti promjene u načinu na koji ljudi kupuju kako bi uštedjeli novac i smanjili stres. A tu je i promjena odnosa u samim obiteljima.

Istražili smo nove proizvode za djecu koji bi mogli postati potpuni hit u 2023. godini! (Osim proizvoda predviđamo i nešto drugačije trendove.)

 

Pogledajte trendove proizvoda za bebe u 2023. godini

Kada roditelji pronađu taj jedan proizvod koji odgovara njihovoj bebi, ponekad odbijaju kupiti bilo što drugo. Od ovoga najviše zarađuju velike tvrtke i razvikana imena poput Pampers pelena ili popularni proizvodi za pranje i njegu kože. Ipak, s obzirom na novo uvedenu valutu i cijene koje su abnormalno porasle – i novi roditelji spremniji su da trendovi proizvoda za bebe budu jeftinije alternative. U nastojanju da uštede novac, obitelji su počele tražiti povoljnije proizvode za djecu; poput pelena, maramica i dječje hrane.

Drugi trend koji bi mogao zavladati u svijetu novih majki su nosive pumpe za grudi, također poznate kao hands-free ili bežične pumpe za grudi. Ovo su pumpe koje stanu u vaš grudnjak. Nema rubova koji strše iz vaše košulje, niti kablova koji se moraju utaknuti u zid. Diskretan, prijenosni dizajn znači da, u teoriji, možete izdajati bilo gdje, bilo kada – i dok radite druge stvari. To čini izdajanje mnogo praktičnijim.

trendovi proizvoda za bebe

 

Možda će Vas još zanimati: Planirajte dojenje još u trudnoći za izgradnju dobre rutine dojenja

Stavljanje bebe u autosjedalicu i izvlačenje iz nje može rezultirati njezinim plačem. Dio frustracije proizlazi iz potrebe za nespretnim naginjanjem tijela potrebnog kako bi se sjedalica učvrstila i dijete bilo sigurno. Mnogi su brendovi shvatili ovaj problem i stvorili rješenje u obliku rotirajuće autosjedalice. Poznata i kao okretna autosjedalica, ova vrsta konvertibilne sjedalice se okreće na bazi omogućujući vam da postavite sjedalicu na način koji vam olakšava kopčanje djeteta. Nakon što je vaše dijete sigurno, možete okrenuti sjedalicu u položaj okrenut prema natrag ili prema naprijed i zaključati je.

 

I ne samo proizvodi

S obzirom na pandemijske godine koje su iza nas i koje su nas natjerale na društveno distanciranje, ne čudi da smo svi počeli mnogo više govoriti o mentalnom zdravlju. Tako da se trendovi ne odnose samo na proizvode nego također i odnose gdje će novi roditelji učiti djecu od malena da je u redu govoriti o svojim problemima. Odnosno dijeliti ih s roditeljima. Dapače, poticat će ih da se otvore u vezi svega što ih muči.

 

 width=

 

Statistički podatci govore i o tome kako se sve više mladih očeva odlučuje za roditeljski dopust kako bi provodili vrijeme sa svojim novorođenčetom. U prošlosti to se događalo mnogo rjeđe, ali čini se da se vremena mijenjaju, a mladi očevi žele biti prisutni u svakom trenutku odrastanja svoje bebe. Ova podrška, dakako, odlično će utjecati ne samo na ova, nego i na dijete i na majku.

POVEZANO: Za roditelje: Što je Twitch?