Postanite partner Bebe.hr portala

Mi radimo s tvrtkama, agencijama, dobrotvornim zakladama i pojedincima, kako bi razvili i njegovali učinkovitu i održivu mrežu koja stvara pozitivan utjecaj na roditeljstvo i zajednicu.
Okupljamo članove, partnere i podupiratelje s usklađenim ciljevima za stvaranje pozitivnih promjena za svu djecu, roditelje i obitelji. To činimo oslanjajući se na sposobnost da dijelimo raznoliku stručnost i znanje koje naše partnere i članove čini učinkovitima pojedinačno i moćnima kolektivno.


Svako partnerstvo s bebe.hr je jedinstveno i izgrađeno oko zajedničkih prioriteta koji pridonose našem cilju pomaganja djeci i obiteljima.
Bilo da želite ojačati svoj brend kao bloger, ili vašu ginekološku ordinaciju ili možda novi proizvod za bebe, mame, trudnice – javite nam na info@bebe.hr. Mi vas sa uzbuđenjem iščekujemo!

Partnerstvo s nama nudi vam priliku da:

Stvorite dojam

Surađujte s nama na zajedničkim projektima u skladu s vašim organizacijskim prioritetima i vrijednostima koji podržavaju mlade obitelji i djecu na lokalnoj i regionalnoj razini.

Ojačate vlastiti tim

Proširite svoj tim i osnažite se kroz mnoge formalne i neformalne mogućnosti koje portal bebe.hr omogućava.

Doprite do svoje publike

S našim pristupom i našom mrežom, možemo vam pomoći da dosegnete novu publiku. Kada sponzorirate događaj, nagradnu igru ili program putem bebe.hr, imat ćete koristi od naše pune online i offline marketinške infrastrukture i stručnosti.

Saznajte više o mogućnosti zarade uz bebe.hr kroz Affiliate program ili se oglasite kod nas!