Želite surađivati s nama i pritom zarađivati? 

Koristite svoja osobna iskustva s našim proizvodom ili uslugom u svojim marketinškim aktivnostima kao što su objave na društvenim medijima, vlogovi i blogovi i postanite naš affiliate partner! Isprobajte naše proizvode i pročitajte naše članke, i pružite kvalitetno iskustvo u zajednici. Pošaljite nam svoj profil na e-mail info@bebe.hr i javiti ćemo vam se povratno.

Opcije affiliate programa

1. Postotak od zarade prodaje proizvoda u web shopu.

U ovom programu, mi plaćamo vama postotak od prodajne cijene proizvoda nakon što potrošač kupi proizvod kao rezultat vaših marketinških strategija.

2. Plaćanje po kliku.

Odnosi na generiranje prometa na web-mjesto bebe.hr i vaš pokušaj da korisnici kliknu i poduzmu radnje koje smo dogovorili. To znači da vi morate angažirati potrošača do te mjere da se posjete naše web-mjesto. Affiliate se plaća na temelju povećanja web prometa prema CPA modelu (cijena po akviziciji) gdje affiliate dobiva isplatu svaki put kada mi steknemo novog klijenta. I to na način da putem affiliate veze novi klijent dolazi na našu web stranicu i poduzima dogovorenu radnju.

Zašto biti affiliate marketer?

Affiliate marketing vam nudi mogućnost zarađivanja i dok spavate. Ulaganjem početne količine vremena u kampanju, imati ćete stalan povrat dok potrošači kupuju proizvod tijekom sljedećih dana ili tjedana. Dobivate novac za svoj rad i dugo nakon što ste ga završili. Čak i kada niste ispred svog računala, vaše marketinške vještine donosit će vam stalan dotok prihoda. Također možete pokretati kampanje i primati prihode od proizvoda iz udobnosti vlastitog doma.