O nama

Dobro došli na portal Bebe.hr – posvećen svim budućim i sadašnjim majkama, ponosnim očevima i svima onima koji su uključeni u odgoj djece i beba. Ovdje ćete pronaći odgovore na sva pitanja o trudnoći, majčinstvu i odrastanju, najnovije stručne savjete i korisne informacije. 

Ako očekujete bebu naša rubrika za trudnice pružit će vam podršku kroz svaku etapu trudnoće i priprema vas za taj veliki trenutak – rođenje djeteta. 

Za sve mame i tate tu je i rubrika i kutak za njih u kojoj pišemo o trudnoći, roditeljstvu i odgoju djece iz muške i ženske perspektive. 

Kako vaše dijete raste svaki dan donosi nove izazove s kojima se roditelji moraju suočiti. Zato naša rubrika o djeci sa svojim korisnim člancima, informacijama i savjetima olakšavati brigu o djeci tijekom faze odrastanja.

Ako pak želite znati više o tome kako brinuti o nježnoj dječjoj koži i osjetljivoj koži beba i novorođenčadi potražite naše savjete u rubrici savjeti i njega. Tamo pišemo teme kao što su čime njegovati bebinu kožu, koje vlažne maramice izabrati ili kako oprati kosu bez suza.

bebehr_onama