Bebe Kutak za tate News

Dosad neviđena prozračnost nosiljke uz Omni Breeze

Savjeti za prehranu bebe na putovanju Bebe.hr portal

 width=

Vrijeme provedeno na svježem zraku nema cijenu, a dolaze sve topliji dani. Šetnje postaju najljepši dio provođenja vremena s djecom.  Kada je riječ o baby opremi, ono što svaki roditelj želi je  lakoća rukovanja, jer samo tako i roditelj i dijete uživaju u izlasku. Zadnjih godina, dječje su nosiljke dosegnule svoju istinsku svrhu. Mama ili tata koristeći nosiljku mogu obaviti mnogo toga, a opet na najbolji mogući način – uživaju u blizini svoje bebe uz Omni Breeze.

Upravo zbog toga što znaju koliko je blizina važna i što ona znači za dijete, inovatori iza brenda Ergobaby predstavljaju Omni Breeze. 

 

Što je novo za Omni Breeze?

 width=

Ergobaby čije ergonomske dječje nosiljke i kompaktna kolica redovito dobivaju nagrade uživaju u povjerenju mnogih roditelja. Svojom kvalitetom i filozofijom izdignuli su se u svijetu dječje opreme. Tisuće hrvatskih roditelja bira Ergobaby nosiljke svake godine, kako bi na nježan način brinuli o svojim bebama.

Ergobaby je otišao korak dalje: dizajnirao je nosiljku od mrežaste SoftFlex™ tkanine. Tako je stvorena nosiljku koja je svjetski broj jedan po prozračnosti. Baš kao prethodni model, Omni Breeze omogućuje sve opcije nošenja uključujući i nošenje bebe prema naprijed. Također se prilagođava uzrastu djeteta – od rođenja (3,2 kg) do 20,4 kg.

Ergobaby je dio testiranja nosiljke proveo upravo u Hrvatskoj, odobrili su ih hrvatski roditelji, stručnjaci i savjetnice za nošenje.

Ususret vrućem ljetu pred nama, nova Ergobaby nosiljka osigurava još veći protok zraka na dijelovima na kojima se roditelji i bebe najviše znoje. Tako pojas za struk ima izreske koji lako propuštaju zrak, a naramenice su tanje od dosadašnjih modela. Uz to su ostale jednako udobne, štoviše, u kombinaciji s pojasom koji ima lumbalnu potporu. Nosiljka omogućava nevjerojatno udobno nošenje djece od malene novorođenčadi do mališana od 20 kg. Tako će svaka pustolovina s malom djecom biti laka i zabavna. Detalji koji pokazuju da ništa nije prepušteno slučaju su i reflektirajuće trake za sigurnost pri šetnjama u sumraka. Bočni džepovi svakom roditelju će dobro doći jer u njih, kao i u odvojivu torbicu, stanu manje stvari poput telefona, ključeva i kartica.

 

Budi frajer, stavi nosiljku!

 width=

Omogućava roditeljima da odaberu najbolje ergonomske nosiljke za sebe i svoje dijete. Ergobaby Hrvatska sudjeluje u edukaciji i podizanju društvene svijesti o važnosti zajedničkog odgoja djeteta od prvog dana. Ergobaby tako razbija stereotipe o tatama koji “ne sudjeluju” u odgoju djeteta uz kampanju #tatavolitatanosi. Cilj je promocija nošenja djece među očevima. Jedan od očeva koji se u nju uključio je i Momčilo Otašević, glumac koji svaki slobodan trenutak iskorištava da bude sa svojim najdražima. Naravno, time supruzi Jeleni Perčin Otašević pruža potporu u majčinstvu i karijeri.

„Uživam u šetnjama s djecom, a ono što posebno volim je jednostavnost koja je istovremeno provjerena, zdrava i ugodna. Upravo to sve je Omni Breeze nosiljka i uz nju su i svakodnevne obaveze s malom bebom još lakše i praktičnije. Iskreno, tata s nosiljkom, pa to je baš frajerski“ – dodaje kroz smijeh Momčilo.

Iako većina roditelja bira nošenje jer je praktično i jer im omogućava slobodne ruke, dokazano je da ono ima brojne druge prednosti za psiho-socijalni razvoj djeteta. Kao vodeći inovator nosiljki za djecu, Ergobaby sa svojim udobnim i inovativnim rješenjima nastavlja pružati podršku obiteljima.