Bebe

Ovjekovječite važne trenutke uz Davita klik!

Ovjekovječite važne trenutke uz Davita klik! Bebe.hr portal

 width=

Sigurno ste se zapitali kako neke obitelji imaju savršene zajedničke fotografije. Na njima izgledaju prirodno, opušteno, a beba je u svom kućnom okruženju. Ne morate ići u fotografski studio kako biste imali idealan album, sve što vam treba imate kod kuće. Davita klik pruža uslugu kućnog profesionalnog fotografiranja beba, djece i obitelji s iskustvom preko 4 tisuće fotografiranja.

Cilj je potaknuti roditelje da ne drže fotografije u mobitelima, već da imaju obiteljske uspomene koje ostaju zauvijek. Tijekom fotografiranja roditelji mogu naučiti i vidjeti kako se i u kućnim uvjetima mogu napraviti profesionalne fotografije. Svakom će roditelju biti drago zbog takvog iskustva. Neprocjenjiva je vrijednost kada se gledajući fotografije prisjećate lijepih obiteljskih trenutaka. Zbog toga je fotografiranje beba i obitelji jedan od najboljih poslova na svijetu!

 

Što je Davita Klik?

 width=

Tim Davita klik čine fotografkinje, dizajnerica, zaposlenici u tiskari koji ručno rade proizvode i tako brinu o svom brendu „Slika, slika, sličica“. Sve fotografije rađene su tako da se koriste za izradu knjiga, plakata i fotografija.

Specifičnost posla Davita klika je Poklon kupon. Dio poslovanja realizira se po preporuci, a dio putem Poklon kupona za besplatno fotografiranje sa 3 besplatne digitalne fotografije. Na  web stranici postoji forma “Želim kupon” i svaki mjesec tri prijavljena roditelja dobivaju naš poklon. Odabir roditelja je nasumičan.

Forma “Želim kupon“, napravljena je za trgovine i obrte sa dječjim potrepštinama koje imaju online prodaju. Isti nakon kupnje nagrađuju kupce sa jednim našim profesionalnim fotografiranjem. Broj nagrađenih može biti različit ovisno o dogovoru. Ista forma namjenjena je za sve sajmove, konferencije ili manifestacije vezane uz bebe, gdje se može dodatno nagraditi dolazak posjetitelja sa bebama. Namjenjena je također za tvrtke koje potiču roditeljstvo i koje žele darivati svoje zaposlenike.

Fotografiranje se odvija u gradu Zagrebu i na području udaljenom do 100 km od Zagreba. Fotografiraju se bebe od rođenja do godinu dana starosti s obitelji.