Bebe

Horoskop za malene: Vage – društvenjaci koji ne mogu odlučiti žele li jabuku ili mrkvu

Horoskop za najmanje, bebe vage

Ako je vaša bebica rođena između 23. rujna i 22. listopada onda ste rodili dušu svake zabave, zaljubljenika ili zaljubljenicu u glazbu, i poprilično neodlučnu malu horoskopsku Vagu. Prekrasno dijete jeseni priuštit će vam nezaboravne trenutke od prvoga dana, a evo što trebate znati o njima.

Nitko nije neodlučan kao Vaga

Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj neodlučnosti. Možda će htjeti kašicu od jabuke, a možda od kruške. Možda onda pljucne sve na pod pa se odluči za šljivu i mrkvu. U svakom slučaju naoružajte se strpljenjem i polako sa svojom bebicom. Ona samo želi polako odlučiti o onome što zaista želi.

Duša su svakog druženja

Da, da, Vage od najranije dobi vole biti u središtu pozornosti. Društvenjaci će se lako uklopiti u svako društvo – među druge bebe pa i odrasle. Pomozite im da se uklope, ali i da shvate kad je vrijeme da zabava prestane, i krene se prema krevetiću za spavanje.

Rođeni su diplomati

S obzirom da sve važe, Vaga će to učiniti i tijekom konflikta na obližnjem igralištu. Najprije će poslušati argumente obje strane, a tek onda donijeti sud o situaciji. Uvijek će biti onaj/ona koja uvodi mir među djecom, ali i doma. Ako se sporječkate s partnerom, a malena Vaga posvjedoči tome, ne zaboravite završiti ‘konflikt’ objašnjavajući svojem djetetu da je sve u redu. Tek tada maleni/malena moći će se smiriti i mirno zaspati.

Glazba će spasiti sve

Ako vaša najdraža mala osoba neutješno plače, u pomoć pozovite glazbu. Ritam im je u stanicama, kao da su programirani ‘u ritmu muzike za ples’. Glazbeni stil nije bitan, bitno je samo da zvuk izlazi iz zvučnika. Zbog ljubavi prema glazbi Vage nerijetko pjevaju u zborovima i sviraju instrumente. Pa to svakako uvrstite na listu ranih aktivnosti na koje ćete upisati dijete.

Jako su darežljivi

Vage su ono dijete koje dijeli igračke i daje svoje stvari drugoj djeci. Nesebični su, posebice sa stvarima, odjećom, predmetima. No, potaknite drugu djecu da im ponekad i uzvrate, jer ako nikad ne dobiju pažnju, Vage će se osjećati loše i nasamareno.

Ne mogu bez drugih

Horoskopske Vage imaju jako naglašenu želju biti s drugim ljudima. Brbljavci su i društvenjaci i naprosto nikad nisu sami. Niti vole biti sami. Vole razgovarati i komunicirati s drugima, što je prekrasno. Samo ih trebate naučiti da ne pričaju sa strancima i da paze na sebe. No, u sigurnom okruženju su nezaustavljivi, zbog čega je jako dobro upisati ih na aktivnosti koje podržavaju njihovu želju da skakuću i satima razgovaraju. Gluma, ples i kreativne igraonice, nisu nimalo loš izbor za ove veseljake.

Sretna djeca jeseni iznimno su dobri mališani koji trebaju puno, puno dubokih razgovora o svemu i svačemu. Ne zaboravite na to pa pričajte, pričajte, pričajte…