Djeca News

Posjetite Eko Limach Fest – Prvi pravi dječji eko festival!

Posjetite Eko Limach Fest - Prvi pravi dječji eko festival! Bebe.hr portal

Eko Limach Fest

 

Eko Limach Fest malim i velikim limachima, 13. lipnja od 9:30 do 15:30 sati, donosi druženje, edukacije i igru u srcu Zagreba. Namijenjen je djeci od 3 do 12 godina koja kroz razne edukativno-kreativne radionice, igru, sport i glazbu interaktivno sudjeluju u programu. Mogu učiti o održivom razvoju, važnosti očuvanja prirode te usvajanju zdravih prehrambenih i sportskih navika. Vizija festivala je stvaranje održive zajednice koja brine za sve svoje članove i savjesno se odnosi prema ekosustavu u kojemu postoji. Od prvog izdanja ELF MOTO je: Oblikuj svoj svijet!

Cjelodnevni program održat će se u okviru Projekta Ilica: Q’Art, u prostoru zelenog dvorišta Akademije likovnih umjetnosti. ELF ekipa organizirala je čak 20 interaktivnih radionica za sve uzraste. Popis je šarolik, možete plesati, posvetiti se malo sportu ili čitati! Također možete prisustvovati radionici interaktivnog pripovjedanja, ali i radionicama zaštite okoliša i edukacije klimatskih promjena, čišćenja prirode i mora. Eko Limach Fest želi potaknuti roditelje da što više kvalitenog vremena provedu sa djecom u prirodi. Nikad nije prerano da vaše dijete nauči više o recikliranju i zaštiti pčela.

Raspored radionica možete vidjeti ovdje.

Učimo o okolišu i što mi možemo napraviti na Eko Limach Fest!

Sve radionice će voditi prijatelji festivala koji će svoje aktivnosti provoditi u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Voditelj programa Eko Limach Fest je poznati glumac Miro Čabraja kojemu će asistirati njegov ljubimac, već svima poznati, simpatični praščić ELF. Već ste ih imali priliku vidjeti u edukativno-zabavnoj emisiji Eko Limach na Kockici.

Povodom ovog izdanja festivala organizatori malim i velikim limachima šalju važnu poruku. “Nadamo se da je ovo novi početak i da nas nikakvi virusi više neće u druženjima spriječiti. I da ćemo u budućnosti samo našu prirodu i grad liječiti. Posaditi, izgraditi, očistiti, reciklirati, pričom jedni druge motivirati, primjerima inspirirati, rukama kreirati – bolji svijet.” Besplatni sadržaj omogućen je u suradnji s brojnim prijateljima festivala.

Ulaz na sve programe je za sve posjetitelje u potpunosti besplatan.