Djeca News

Eucerin – sigurna dječja igra na suncu

Eucerin - sigurna dječja igra na suncu Bebe.hr portal
 width=
eucerin

Često su omiljene uspomene iz djetinjstva vezane upravo uz igru na otvorenom. Roditelji su danas itekako svjesni kako je djecu važno poticati upravo na ovaj vid zabave – na suncu i daleko od zavodljivog virtualnog svijeta iza ekrana. Toga je svjestan i dermokozmetički brand Eucerin, koji osim poticanja dječjih radosti na otvorenom upozorava i na važnost zaštite od zračenja kod izlaganja suncu. I to osobito za djecu! POVEZANO: Mijenjanje pelena i njega korak po korak

Eucerin Sun Kids – biološka stanična zaštita za dječju kožu

 width=

Brand Eucerin već više od 100 godina brine o dobrobiti najmlađih, njihovom zdravlju, koži i sretnom odrastanju. Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica. Kombinacija aktivnih sastojaka smanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože izazvanog UV zračenjem i pomaže u obnavljanju kože oštećene djelovanjem sunca.

Njega uključuje naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre. Kao i prirodni antioksidans likokalkon A koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliceretinična kiselina dokazano poboljšava prirodni proces obnove DNK u koži koja je oštećena UV svjetlošću. Vodootporna formula ne sadrži mirise, boje i parabene.

Kliničke studije također dokazuju odličnu djelotvornost i podnošljivost Eucerin njege čak i kod djece koja boluju od atopijskog dermatitisa.

 width=

Važnost sigurne dječje igre na suncu – daleko od ekrana

 width=

Autor fotografije: Mateo Simonović

Na nedavno održanoj promociji dječje slikovnice ‘Djevojčica i čarobna ploča’ u zagrebačkom Velvet cafe-u poslana je poruka o važnosti sigurne dječje igre na otvorenom – daleko od ekrana, ali uz neophodnu zaštitu od sunca koju pruža Eucerin Sun Kids njega! Podršku za objavljivanje dječje slikovnice, autorica Hele Čičko i Martine Čičko Karapetrić, pružio je upravo Eucerin, dermokozmetički brand broj jedan u Hrvatskoj – u namjeri da kroz ovu društveno odgovornu kampanju ukaže na važnost zdravog odrastanja djece kroz igru na otvorenom, uz nezaobilaznu zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

 width=

Važna poruka podijeljena je i tijekom druženja s mališanima zagrebačkog vrtića Radost. Oduševljeni mališani su tijekom druženja, na najljepši mogući način, naučili da je boravak u prirodi – daleko od ekrana, najljepša igra. Osim toga, doznali su i da sunce, iako primamljivo, može biti i opasno pa se od štetnih zraka valja dobro zaštititi.

Zaštitite dječju kožu od sunca i osvojite vrijedan poklon

 width=

U razdoblju od 1.5. do 30.6.2022. sudjelujte u Eucerin nagradnoj igri „Sigurna dječja igra na suncu“ i osvojite slikovnicu ‘Djevojčica i čarobna ploča’ – priču koja, na djeci razumljiv i zanimljiv način, upozorava da u virtualnom svijetu treba uživati odgovorno. Kako sudjelovati saznajte OVDJE.

POVEZANO: Eucerin®SUN zaštita od sunca pruža trenutni osjećaj kože suhe na dodir