Savjeti i njega

Eucerin® SUN zaštita od sunca pruža trenutni osjećaj kože suhe na dodir

Eucerin®SUN zaštita od sunca pruža trenutni osjećaj kože suhe na dodir Bebe.hr portal

zNakon dugotrajnog boravka u zatvorenom, koža nije naviknuta na sunce. I zbog toga ju je važno zaštititi prilikom svakog izlaganja UV zrakama. Bez obzira na to provodite li dan na otvorenom s vašim najbližima, šetate li se, trčite ili planinarite. Sunce, u određenoj mjeri, može imati pozitivan utjecaj na raspoloženje i osigurati vitamin D. Kao i poboljšati cirkulaciju te ojačati metabolizam i produktivnost. Ali pretjerano izlaganje vrlo je štetno. Neka od oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca na kožu su preuranjeno starenje kože, hiperpigmentacija pa čak i rak kože.

Novost iz Eucerina® je SUN zaštita- Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30 i SPF 50+ učinkovita koliko i ugodna za korištenje. Pruža vrhunsku zaštitu za sve tipove kože! Eucerin® SUN napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA / UVB filtere s licochalconom A. Sve kako bi neutralizirala slobodne radikale uzrokovane UV i HEVIS svjetlošću. Formula sadrži i gliciretinsku kiselinu, ona podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože. Te Oil Control tehnologiju sa matirajućim pigmentima koji pružaju trenutni osjećaj kože suhe na dodir.

Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Otporna je na vodu i znoj i ima efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu (manje je vjerojatno da će se pijesak zalijepiti za kožu). Kao i sva Eucerin® SUN zaštita od sunca, ne sadrži oktinoksat i oksibenzon – UV filtere za koje se zna da štetno deluju na koraljne grebene. Također je u skladu za havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena. Eucerin® Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo klinički je i dermatološki dokazano pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu.

Dokazana učinkovitost

Ispitivanja su obuhvatila 123 žene u dobi između 18 i 55 godina i pokazala izvrsne rezultate za Eucerin® Oil Control Dry Touch gel kremu za tijelo SPF 50+, odnosno SPF 30:

  • Pruža učinkovitu zaštitu od opeklina (100%, 98%)
  • Učinkovito sprječava oštećenja kože uzrokovana suncem (100%, 98%)
  • Upija se u sekundi (96%, 92%)
  • Iznimno lagana (92%, 96%)
  • Nemasna (93%, 98%)
  • Neljepljiva (92%, 95%)
  • Koža je trenutno suha na dodir (95%, 91%)

Eucerin® SUN Dry Touch formula

Eucerin® SUN zaštita od sunca s Dry Touch formulom lako se nanose na tijelo i upija se u roku od nekoliko sekundi ostavljajući 0% masnog sjaja na koži. Osim Eucerin® Oil Control Dry Touch gel kreme za tijelo SPF 30 i SPF 50+, dry touch formulu sadrži i Eucerin® Sensitive Protect Dry Touch sprej SPF 30 i SPF 50. Aerosolni raspršivač čini preparat brzim i jednostavnim za primjenu na teško dostupnim područjima kože. Prozirni i nemasni sprej brzo se upija, osvježava kožu i otporan je na vodu.

Za zaštitu masne kože lica sklone aknama preporučuje se korištenje Eucerin® Oil Control Dry Touch gel-kreme SPF 30 i SPF 50+. Ima tehnologiju kontrole mašćenja i reguliranje sebuma s L-karnitinom i upijajućim mikro česticama koje pružaju koži trenutačni učinak suh na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.

Eucerin® SUN zaštitu od sunca potrebno je obilno nanijeti prije i tijekom izlaganja suncu. Uz često ponovno nanošenje kako bi se održala izvorna zaštita. Čak i dok se koristi njega za zaštitu od sunca, važno je ograničiti vrijeme provedeno na suncu. S obzirom da je prekomjerno izlaganje ozbiljna prijetnja koži i zdravlju.

Suradnja sa Simonom Antonović

Dekorativni i preparativni svijet duboko su povezani, jer bez kvalitetne njege i zdrave kože make-up ne može zasjati u punom sjaju. Vodeća hrvatska make-up umjetnica Simona Antonović koristi Eucerin® njegu da bi koži lica pružila učinkovitu zaštitu od sunca. A kao eminentni make-up stručnjak upravo se njezin potpis krije iza nasmijanih lica najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle naslovnica. Svojim besprijekornim stilom, stalnim usavršavanjem i praćenjem vodećih beauty trendova, Simona se odavno nametnula kao vodeći hrvatski vizažist, a samim time i pravi izbor za Eucerin®.