2. godina 3. godina Djeca

IKEA igračke za djecu: Serija “MALA” za oslobađanje malih umjetnika!

IKEA igračke za djecu: Serija "MALA" za oslobađanje malih umjetnika! Bebe.hr portal

 

IKEA igračke za djecu imaju ogroman izbor, kao i namještaj za odrasle. Mislili su na sve, omogućili su zaista kreativne igračke koje su jednostavne, praktične i pristupačne. A istovremeno jako korisne za djecu.

Zaista nam je bilo teško odlučiti za seriju koju bi izdvojili. Razlog zašto je baš serija “MALA” prikazana je naš zaključak da je najviše rodno neutralna. Tako da se nismo morali dvoumiti između igrački za djevojčice ili dječake.

Glavno je da se dijete dobro zabavlja i istražuje svijet kroz vlastitu maštu – ona nema granica! Svi proizvodi MÅLA serije neotrovni.

 

IKEA igračke za djecu, serije MALA, (dio ponude):

IKEA igračke za djecu

 

MALA Štafelaj ima crnu ploču s jedne, a bijelu s druge strane zbog čega je savršen za kreativnost i učenje.

Prikladan je i za malu djecu jer je prostor za crtanje velik (78,8 x 54,3 cm) i blizu poda.

 

 width= width=

MÅLA krede su velike krede prikladne za male ruke i mogu se koristiti i na pločama i na asfaltu.  Iz iste serije MALA bojice mogu se miješati s vodom pa vaše dijete mokrim kistom može na svojim crtežima miješati boje i stvarati umjetnička djela. Olovke su dizajnirane tako da dobro prianjaju u dječje ruke pa djeca mogu crtati s lakoćom.

 

 width=

14 vodenih neonskih boja MALA vodenih boja savršeno se upotpunjuju sa ostatkom serije.  Za još svijetlije sunce, modrije nebo i zeleniju travu.

8 bočica s raznim MALA bojama. Tu su paleta za miješanje, kist i tablica s bojama kako bi vaše dijete moglo miješati boje i stvarati vlastite uzbudljive nijanse. Boja je spremna za korištenje, ali se može i miješati s vodom za svjetlije rezultate.

IKEA igračke za djecu

 

Ako vaše dijete voli oponašati zaposlenu mamu ili tatu idealan poklon za njega je i MALA torba za likovni pribor. Pogotovo za oslobađanje malih umjetnika. Ima puno pretinaca za olovke, pastele, papir i škare te crtaću ploča na poleđini. Dovoljno da ih zaintrigira.

IKEA igračke za djecu

Izvor: https://www.ikea.com/hr/hr/

POVEZANO: Vrsta kolica za bebu: Proučite mogućnosti prije odlaska u kupovinu