Bebe Djeca News

ZGodionica na Bundeku traje još tjedana dana!

ZGodionica na Bundeku traje još tjedana dana! Bebe.hr portal

ZGodionica

 

Na južnoj strani jezera Bundek već se tjedan dana održava veliki dječji festival za male i velike ZGodionica. Tko još uvijek nije stigao posjetiti ovaj popularni festival i uživati na besplatnim radionicama, sportu, igrama i animacijama, ziplineu, oslikavanju lica, pričama za laku noć i brojnim drugim aktivnostima, vremena ima još deset dana, točnije do 11. rujna.

Već su se stotine mališana imalo prilike uvjeriti da je na ZGodionici najbolja zabava prije povratka u školske klupe, te isprobati neke od brojnih uzbudljivih i zabavnih aktivnosti iz bogatog rasporeda festivala. ZGodionica ima za svakoga po nešto, od sadnje bilja, izrade pokusa, plesa na svili, squasha i badmintona, plesa, crtanja i još toliko toga!

 

 width=

 

A i roditelji mogu doći na svoje i uživati u osvježavajućim pićima i slanim zalogajima u ugostiteljskoj zoni, te istovremeno držati djecu na oku dok se zabavljaju u obližnjim zonama.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata tijekom tjedna te od 10 do 23 sata vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima su besplatni.

 

 width=

 

Detaljan program i sve informacije dostupni su na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice. U slučaju lošeg vremena, program se privremeno odgađa, a ZGodionica se odmara i čeka mališane da joj se pridruže čim kiša stane.

POVEZANO: 5 zabavnih aktivnosti koje možete napraviti s djecom ove jeseni