0-6 mjeseci 6-12 mjeseci Bebe Novorođenčad

Najbolje aplikacije za dojenje bebe

Najbolje aplikacije za dojenje bebe Bebe.hr portal

Kako bismo pomogli u procesu, donosimo najbolje aplikacije za dojenje bebe za nove mame. Aplikacije mogu činiti razne nevjerojatne stvari. Kao npr. pratiti hranjenje, upravljati rasporedom dojenja, bilježiti težinu vaše bebe i još mnogo toga. Neki od njih čak mogu pratiti spavanje, mijenjanje pelena i razvojne prekretnice.

Bilo da ste majka prvi put ili ste iskusna dojilja, u ovom pregledu zasigurno postoji aplikacija za vas. Svi su dostupni besplatno—ili uz malu cijenu—na vašem mobilnom uređaju.

Neupućenima se dojenje čini kao vrlo jednostavno. Stavite bebu na grudi, gledate TV sljedećih 20 minuta i onda opet ponovite. Ali za mnoge roditelje, ovaj prirodni čin je sve samo ne druga priroda – i to je potpuno normalno.

Dojenje je umjetnost koja se uči. Mnoge se žene oslanjaju na bolnice da ih pouče, ali bolnice često ne posvećuju puno vremena edukaciji majki o dojenju.

Stoga donosimo tri aplikacije za dojenje bebe koje vam mogu biti od velike pomoći.

 

Baby Feed Timer, Breastfeeding

 width=

Ova je aplikacija dizajnirana za praćenje napretka dojenja. Odnosno kada i koliko dugo vaša beba doji pomoću jednostavnih gumba. I također vam govori kada sljedeći put dojiti i koju dojku upotrijebiti prvu. Roditelji mogu zabilježiti i druge važne podatke, kao što su hranjenje na bočicu, mijenjanje pelena, spavanje, duljina i težina bebe te raspored uzimanja lijekova.

I možda najbolji dio: aplikacija analizira vaše unesene podatke, olakšavajući vama (i pedijatru vašeg djeteta) da vidite dnevne, tjedne i mjesečne prosjeke.

Preuzmite aplikaciju u Google Play trgovini

Preuzmite aplikaciju u Apple App Storeu

Ovia Roditeljstvo

aplikacije za dojenje bebe

Ne samo da Ovia Parenting bilježi sesije dojenja, već pamti koju ste dojku koristili i koliko je dugo vaša beba dojila. Također prati druge važne informacije. Poput spavanja, mijenjanja pelena i razvojnih prekretnica. Tako da možete jednostavno pratiti napredak vaše bebe.

Kao bonus, korisnici dobivaju pristup do 1000+ stručnih članaka i mogu privatno dijeliti fotografije i videozapise s drugima.

Preuzmite aplikaciju u Google Play trgovini

Preuzmite aplikaciju u Apple App Storeu

 

Huckleberry

aplikacije za dojenje bebe

Možda ste čuli za Huckleberry zbog njegovih prilagođenih planova spavanja bebe. Međutim osim za spavanje Huckleberry također ima praktičan uređaj za praćenje dojenja.

Savršen je odabir za roditelje koji žele fino prilagoditi raspored spavanja svoje bebe dok organiziraju svoje hranjenje.

Preuzmite aplikaciju u Google Play trgovini

Preuzmite aplikaciju u Apple App Storeu

POVEZANO: Bebama se preporučuje majčino mlijeko prema Udruzi pedijatara