1. godina 2. godina 3. godina Djeca

Ideje za rođendanski party

Ideje za rođendanski party Bebe.hr portal

Mnoga djeca obožavaju biti vani, tako da je zabava na otvorenom odlična opcija za rođendanski party ako bi vaše dijete radije bilo vani (pa i u blatu) nego unutra.

 

Zoološki vrt

Zabava u zoološkom vrtu ili na farmi prilika da istraže neke životinje na svoj rođendan. Ipak, nemojte paničariti zbog koza i ponija, ako mislite da nisu spremni. Dovoljno je ponuditi zabave s manjim životinjama, kao što su zamorci, zečevi i pilići. I moći ćete snimiti nekoliko super slatkih fotografija da se osvrnete na njih!

 width=

 

Vrtna zabava

Vrtna zabava je savršen kompromis kada je u pitanju zabava na otvorenom koja još uvijek održava poznatost vašeg vlastitog doma.

Možete ukrasiti vrh, iznajmiti dvorac za skakanje ili postaviti prostirke za igru ​​s igračkama. Osim toga, imate slobodu kada je u pitanju tema, a teme životinja, džungle ili dinosaur dobro funkcioniraju!

Tokom ljetnih mjeseci, zabava u vodi u plitkim bazenima za djecu bit će nešto novo i drugačije za mališane. Samo, naravno, u tom slučaju potrebno je da ih stalno nadzirete.

 

Piknik

Odlazak na piknik je laka opcija na otvorenom, posebno ako voli trčati po parku. Okupite prijatelje i porodicu uz hranu za piknik i igračke na otvorenom i odite na igralište na otvorenom. Postoji mnogo igara koje se mogu igrati na pikniku. Također možete ponijeti i slagalice i igrati ih na otvorenom, ili čak krede za crtanje ako ima beton u blizini.

Koga pozvati?

rođendanski party

Do treće godine vaše dijete će vjerojatno steći prijatelje iz svog vrtića, susjede i možete naravno zvati mališane koji su vam rodbina. ​​

Međutim, iako ih poznaju, to ne znači da neće biti sramežljivi ili zastrašeni u većim grupama. Stoga predlažemo da listu gostiju držite na maksimalno 10 do 12 djece. Ako vaše dijete ne ide u vrtić ili igraonicu, vjerojatno će imati manje prijatelja. Uvijek možete popuniti članove porodice, bake i djedove, tetke, ujake, rođake i djecu prijatelja.

Hrana i piće za rođendanski party

Vaše dijete i njihovi gosti će se toliko zabavljati na zabavi da je malo vjerojatno da će sjesti jesti. Tako da mala hrana veličine zalogaja je vaš prijatelj ovdje!

Ako brinete o tome da li ima dovoljno hrane, napunite kartonsku kutiju za obrok za svako dijete. Na taj način znate da nikome neće nedostajati i da ga uvijek mogu ponijeti kući ako se previše zabavljaju za hranu.

S obzirom na to da su većina mališana izbirljivi u jelu, držite se hrane za koju znate da će im se svidjeti. Kao što su mini sendvići, hot dog, kockice sira, krumpirići, čips, krekeri sa malo soli itd..

Za piće, najzdravija opcija je držati se vode i prirodnih sokova. Ako želite da dajete voćni sok mlađima od pet godina, razrijedite ga sa 10 dijelova vode do 1 soka. Starija djeca mogu piti  nerazrijeđeni voćni sok.

Ne koristite gazirana pića za malu djecu. Ali ako želite ponudite ih starijoj djeci, učinite to nakon jela.

Ideje za poklone

Pokloni kao što su kuhinja za igru, personalizirana knjiga priča ili jednostavne slagalice su odlične opcije i za dječaka i djevojčicu. Ne samo da su zabavni, nego će također pomoći i u razvoju djeteta.

POVEZANO: Kako provesti vikend s djecom?