Djeca Promo

Jednostavni i ukusni: Ove božićne slastice pripremite zajedno s djecom

Kinder božićne slastice

Ovih blagdana izdvojite malo vremena i zajedno sa svojim mališanima provedite zabavno popodne u kuhinji – uz pripremu ovih božićnih slastica, nastat će i slatke uspomene.

Svaki roditelj zna da je kvalitetno provedeno vrijeme s djecom, neprocjenjivo. Osim što se razgovorom i dijeljenjem zajedničkih aktivnosti stvara još veće povjerenje i bliskost, takvi trenuci često su i zabavni te ih djeca pamte kao lijepi dio svojeg odrastanja. Iako užurbani i sa željom da pripremimo što je moguće više toga u kratkom roku, blagdani su ujedno i idealni za provesti vrijeme s obitelji.

Zamolite svoje dijete da vam pomogne u pripremi nekih od blagdanskih slastica – ovakva aktivnost potaknut će komunikaciju, timski rad, a kod djeteta će dodatno razviti i osjećaj vrijednosti.

Kinder recepti

Iako priprema božićnih slastica s djecom može biti izazovna, izaberete li recepte koji su jednostavni, ova zajednička aktivnost uveselit će i vas i vaše mališane. Ovih blagdana Kinder, najpoznatiji brend čokolade za djecu u kojem više od 50 godina uživaju veliki i mali, već je iznenadio svoje poklonike mogućnošću personalizacije slavnog omota pa se umjesto nasmiješenih dječjih lica na prednjoj strani Kinder Chocolate može naći lice vašeg djeteta ili neke druge drage osobe. No, Kinder božićni svijet nudi i pregršt ukusnih recepata koje sa svojim djetetom možete pripremiti s lakoćom.

Naime, cilj pripreme Kinder slastica je potaknuti djetetovu ljubav prema kuhanju i pripremi hrane općenito, ali i stvoriti nezaboravne zajedničke trenutke radosti i dijeljenja. Inspiraciju za najukusnije blagdanske slastice pronađite na kinder.com/hr/hr/kinder-recepti

Povezano: Jedinstveni blagdanski dar za cijelu obitelj