0-6 mjeseci 1. godina 2. godina 3. godina 6-12 mjeseci Bebe Djeca Novorođenčad

Najbolje božićne pjesmice za djecu!

Najbolje božićne pjesmice za djecu! Bebe.hr portal

Pripremite djecu za dolazak božićnih blagdana uz ove zabavne božićne pjesmice za djecu koje su savršene i za cijelu obitelj! Božićne pjesmice za djecu mogu učiniti puno više od pripreme blagdanske zabave. Bilo da zamatate darove, pečete kolačiće ili se vozite u grad, uključivanje nekoliko blagdanskih melodija može prilično jamčiti da će čak i najmrzovoljniji klinac uživjeti u duh sezone.

Ali koje su najbolje božićne pjesme za djecu? Čitajte dalje za izbor naših omiljenih božićnih pjesama za obitelj za svaku priliku. Također ako Vam se naš popis sviđa ovu stranicu možete sačuvati i puštati pjesme bez da ih morate tražiti na webu. Ako ne znate kako sačuvati stranicu donosimo uputu na linku:  čitanje stranica kasnije i izvanmrežno!

 

božićne pjesmice za djecu

 

Dječje pjesmice za kićenje drvca

Izvlačenje svih ukrasa iz kutije skrivene u podrumu tijekom godine i pretvaranje kuće u zimsku zemlju čuda moglo uz malo blagdanske glazbe i kolačića, mogu postati zabavna obiteljska aktivnost! I savršen uvod u najljepše doba godine!

 

 

 

 

 

Dječje pjesme za ples i zabavu

Božićne zabave i obiteljske plesne zabave zahtijevaju vesele blagdanske melodije. Kliknite i pokrenite se!

 

 

 

 

 

 

 

 

Božićne pjesmice za djecu u autu

Božić često uključuje duge vožnje kako bi se vidjeli različiti članovi obitelji. Zabavite djecu puštajući ove zabavne i vesele omiljene pjesme uz pjevanje. Ubrzo ćete znati sve stihove kao i poznatije refrene!

 

 

Starija verzija:

 

Novija verzija:

 

 

Najbolje pjesme i kompilacije za božićno jutro

Pokloni su spremni za odmatanje! Pustite ove omiljene božićne pjesme za cijelu obitelj i dovedite cijelu obitelj u blagdansko raspoloženje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Božićne dječje kompilacije na engleskom

Nismo mogli napraviti listu a da ne dodamo i strane kompilacije,  naravno one najslušanije koje pouzdano sva mala djeca vole!

 

 

 

 

 

 

POVEZANO: Popularne dječje pjesmice