0 do 12 tjedana 12 do 24 tjedna 25 do 40 tjedana Trudnice

Dijeljenje objave trudnoće na društvenim medijima: Za i protiv

Dijeljenje objave trudnoće na društvenim medijima: Za i protiv Bebe.hr portal

Kao i sa svim ostalim što objavljujete na internetu, važno je uzeti u obzir sve moguće ishode dijeljenja objave trudnoće na društvenim medijima.

Objava vaše trudnoće može biti jedan od najzabavnijih dijelova, također može biti jako uzbudljiva. Ako pucate od želje da svima kažete čim ste vidjeli taj pozitivan rezultat, tko vam može zamjeriti? To je nevjerojatno iskustvo, a još je nevjerojatnije uz podršku prijatelja i obitelji.

U današnjoj digitalnoj eri društveni mediji koriste se za gotovo svako osobno otkriće, pa se njihovo korištenje za objavu trudnoće čini kao “normala”. Iako je savršeno u redu dijeliti vijesti na taj način, postoji nekoliko za i protiv koja treba razmotriti.

 

Objave trudnoće na društvenim medijima

ZA

objave trudnoće na društvenim medijima

Većinu vremena, najava trudnoće dočekana je uzbuđenjem, dobrim željama i gomilom sretnih emoji-ja. (I srca!) Postoji toliko mnogo različitih načina za dijeljenje vijesti, bilo da su kreativne, smiješne ili jednostavne. Društveni mediji za mnoge su postali glavna komunikacija, što ih čini brzim i učinkovitim načinom za dopiranje do velikog broja prijatelja i članova obitelji.

Odjeljak za komentare odlično je mjesto za postavljanje pitanja o trudnoći i dobivanje korisnih povratnih informacija od onih koji vas najbolje poznaju. Također se možete osvrnuti na godine svoje objave zahvaljujući značajci “uspomena” na većini platformi.

PROTIV

 width=

 

Nažalost, ponekad najava trudnoće izazove negativne reakcije ili nepotrebne komentare. (“Bolje da se sada naspavaš!” nije baš od pomoći.) U drugim slučajevima, određeni prijatelji ili članovi obitelji mogli bi se uvrijediti ako su saznali na društvenim mrežama, a ne osobno. (Što, naravno, ne ovisi o vama.)

Iako ne možete kontrolirati kako će ljudi reagirati ili što će reći, možete biti spremni na to. Možda ne očekujete loše odgovore, ali saznanje da postoji mogućnost može vam pomoći da odlučite želite li podijeliti svoju objavu ili ne.