Bebe News

5 zanimljivih činjenica o travanjskim bebama

5 zanimljivih činjenica o travanjskim bebama Bebe.hr portal

 width=

Travanjski pljuskovi znače…travanjske bebe! Čak i ako je vrijeme vani sivo i kišno, travanjske bebe su poput veselih sunčevih zraka koje proviruju kroz oblake. Evo nekoliko stvari koje vašu travanjsku bebu čine posebnom…

  1. Karakter pun strasti, ljubavi i vatre

Astrološki gledano, bebe rođene u travnju imat će ili Ovna ili Bika kao svoj horoskopski znak. Ovnovi su poznati po tome što su vatreni, puni strasti i ljubavi dok se za one rođene pod Bikom smatra da su pouzdani, razumni i imaju ukus za finije stvari u životu.

  1. Neuništiva energija kao u dijamanta

Rodni kamen travanjskih beba je, ni manje  ni više nego, blistav dijamant! Dijamanti, prije svega, simboliziraju jasnoću i snagu. Zapravo, riječ dijamant dolazi od grčke riječi “adamas”, što znači “nesalomljiv” što savršeno paše neuništivoj energiji i posebnosti vaše bebe.

  1. Samo pozitivne misli!

Za vašu travanjsku bebu čaša je uvijek napola puna! S tom perspektivom gledaju i djeluju kroz život.Prema europskim istraživanjima, vjerojatnije da će se ljudi s pretjerano pozitivnim stavom roditi u proljeće i ljeto nego u drugim mjesecima. Autori istraživanja vjeruju da bi to moglo biti rezultat sezone rođenja koja utječe na neurotransmitere koji utječu na pozitivno raspoloženje.

  1. Poslovna budućnost je vedra!

Mogu li se slova C-E-O jednog dana pojaviti na vrhu životopisa vaše travanjske bebe? Znanost kaže – vrlo moguće! Naime prema istraživanju objavljenom u časopisu Economic Letters, bebe rođene u ožujku i travnju vjerojatnije će postati izvršni direktori od onih rođenih u drugim mjesecima.

  1. Slatkoća i živahnost tratinčice

Jeste li znali kako su tratinčica i slatki grašak cvjetovi mjeseca travnja? Baš kao i oni, travanjske bebe posjeduju neizmjernu količinu vedrine, slatkoće i živahnosti. Osim toga, tratinčica i slatki grašak, simboliziraju nevinost, odnosno blaženstvo.