0-6 mjeseci Bebe Novorođenčad

Božićni darovi za novorođenčad i bebe do 3 mjeseca starosti!

Božićni darovi za novorođenčad i bebe do 3 mjeseca starosti! Bebe.hr portal

Blagdansko vrijeme je posebno vrijeme za slavljenje starih i novih tradicija, ali ako se dogodi i da su vam potrebni darovi za novorođenčad – tu smo za vas!

Bilo da je to vaša beba ili vaših prijatelja, rođaka ili kolega. Osim radosnih fotografija, ukusne hrane i zimskih outfita, doći će na red i poklon za mališana. Obavili smo težak posao za vas i odabrali najbolje božićne igračke za to malo biće.

Božićni darovi za novorođenčad i bebe do 3 mjeseca starosti

Ako razmišljate pokloniti bebi plišanu igračku za Božić, onda je Oblak Mamas & Papas® Igračka tješilica savršen poklon! Mekan poput bijelog sljeza, ovaj slatki oblak biti će odličan kroz duge vožnje automobilom, ili posjete liječniku. Prigodan je poklon za bebe od rođenja.

darovi za novorođenčad

Za sve koji traže praktični poklon, koji je već spreman za odlazak u goste tu je Božićno poklon pakiranje odnosno Set za bebin prvi Božić! Set sadrži žiraficu Sophie Classic koja stimulira sva bebina osjetila i božićnu kapicu i čarapice uz koje bebi neće biti hladno!

darovi za novorođenčad

Sophie la girafe je kultna igračka nastala 1951. godine koja od tada nosi titulu najpoznatije prve bebine igračke. Sophie je proizvedena od 100% prirodne gume dobivene iz lateksa kaučukovca i stimulira svih 5 bebinih osjetila: osjetilo vida, mirisa, dodira, okusa i sluha.

Jedan od najcool poklona koje možete naći i pokloniti ovaj Božić svakako su i ZARA TAJICE SOFT SA STOPALICAMA I NARAMENICAMA. Ova tkanina posebno mekane kvalitete nas je rastopila, a dizajn nas baca na koljena. Postoji još pregršt odjeće i obuće za novorođenčad, kao i torbi za previjanje koje možete kupiti u Zari pa bacite pogled!

darovi za novorođenčad

POVEZANO: Najbolje božićne pjesmice za djecu!

Ova vesela Podloga za igru za bebe Happy family ​​iz Nubelino.hr odlično se uklapa u prostor a ujedno je podloga mekana, topla i dvostrana. Happy family dizajn je malo drukčiji od ostalih jer jedini ima dva crteža, i s prednje i stražnje strane. I oba dizajna imaju svoju edukativnu stranu. Veseli dizajn probuditi će znatiželju u mališanima!

 width=

Inovativni proizvod Portable baby soother oponaša okruženje u majčinoj utrobi i uključuje bebin prirodni refleks umirivanja. Svira umirujuće melodije dok beba tone u san. Kao što su zvuk ssshh, otkucaji srca, bijeli šum, zvuk oceana, zabavna glazbu ili uspavanke. Osim što je prijenosan također se uključuje i kada beba počinje plakati. Ovo je božićni dar za novorođenče na kojem će Vam novi roditelji vjerojatno biti zahvalni!

 width=

Na kraju i za one koji su spremni potrošiti više i naručiti sa Amazona donosimo Lovevery teretanu za igru ​​za bebe koja jamči dobar provod! Dizajniran od strane stručnjaka za dječji razvoj, prostirka ima pet različitih zona za igru ​​i lako se pretvara u ljupko ugodnu utvrdu. Tako da je možete koristiti prvih 12 mjeseci i kasnije. Također je ekološki prihvatljiv, zahvaljujući drvu iz održivih izvora, a k tome i prokleto elegantan.

 width=

POVEZANO: TOP 10 : Najbolji božićni pokloni za djecu i bebe online