0-6 mjeseci 6-12 mjeseci Bebe Novorođenčad Promo

Farmaceutske formulacije Becutana uz savjete vrhunskih stručnjaka najsigurnija podrška za roditelje

Becutan

Zagreb, 23. lipnja 2023. – povodom obilježavanja 45 godina Becutana, jedan od najprepoznatljivijih brendova u regiji, pozicioniran među liderima u segmentu dječje kozmetike s naglaskom na vrhunsku kvalitetu proizvoda namijenjenih njezi i zaštiti bebine i dječje kože, održala se tradicionalna ‘Becutanova radionica za roditelje’. U prekrasnom vrtu  Velvet café, uz brojne mame, svoja iskustva od samog rođenja bebe, kako biti što bolji roditelj ispričale su nam Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić, Paula Sikirić i Josipa Scotti Čavlina. Ugledna pedijatrica dr. med. Diana Puževski, sa svojim dugogodišnjem iskustvom posebno je istaknula kako pravilno njegovati i zaštititi iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja s naglaskom na ljetni period godine. Važnost odabira kvalitetnih proizvoda uz besprijekornu kvalitetu za njegu i zaštitu iznimno osjetljive bebine kože.

Renomirana pedijatrica Diana Puževski, dr. med. istaknula je: ‘Zbog sve većeg broja novorođenčadi sa pojačano zahtjevnom kožom, tu mislimo na nedonoščad kao i sve većeg broja djece sa izrazito suhom i osjetljivom kožom, Becutan je u suradnji sa dermatolozoma, pedijatrima i neonatolozima razvio liniju Sensitive koja zadovoljava sve uvjete njege takve kože i to kao uljna kupka, mlijeko za tijelo i sos krema za problematične regije. Dolaskom ljeta, kako bismo zaštitili i pružili dodatnu njegu, Becutan proizvodi za zaštitu od sunca sa faktorima SPF na bazi mineralnih filtera, neizostavni su dio njege i osjetljive bebine i dječje kože. Ovu liniju prati i losion namijenjen nakon izlaganja suncu koji u sebi sadrži maslinovo ulje, kamilice i bepanten i obnavlja kožu nakon sunca.

Becutan

Naše mame Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić, Paula Sikirić i Josipa Scotti Čavlina su izjavile:

‘Veliko su bogatstvo ‘Becutanove radionice za roditelje’, koliko god mislile da znamo sve o njezi  i zaštiti dječje kože i važnosti pravilnog odabira proizvoda za kvalitetu njegu, uvijek nešto novo saznamo uz brojne korisne savjete. Doktorica Puževski je puna korisnih i primjenjivih savjeta koji uvijek dobro dođu, a pogotovo na ljetovanju. To što brend povezuje nas roditelje kao zajednicu, te nam omogućava da sve naše dileme riješimo uz savjete vrhunskih stručnjaka je osobito važno, naročito u doba kada je dostupnost upitnih informacija na internetu ogromna.  Veselimo se sljedećoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’.

Becutan

Becutan

„Becutan“ nije ponos samo „Alkaloida“. „Becutan“ je jedan od najprepoznatljivijih makedonskih brendova u regiji i šire, pozicioniran među vrhunskim liderima u segmentu dječje kozmetike. Proizvodi su napravljeni od sirovina potvrđene vrhunske kvalitete u suglasnosti sa europskim direktivama o kvaliteti proizvoda namijenjenih njezi dječje kože, dok je proizvodni proces podložan stalnoj provjeri ulaznih materijala i gotovog proizvoda i odvija se u suglasnosti sa GMP-standardima (Good Manifacturing Practice), standardima dobre proizvodne prakse, najvišim u ovoj industriji. Noseći segment portfelja su proizvodi namijenjeni njezi i zaštiti bebine i dječje kože, sa izuzetno blagim formulacijama pripremljenim prema originalnim recepturama, koje su sigurne za upotrebu još od prvog dana. Od samo 5 farmaceutskih formulacija namijenjenjih higijeni dječje kože, danas portfelj „Becutana“ sadrži više od 60 osnovnih tipova proizvoda i više od 100 različitih oblika pakiranja, koji su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji sa pedijatrima, neonatolozima i dermatolozima.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 45 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Becutan Sensitive linija za osjetljivu kožu namijenjena je njezi i zaštiti iznimno osjetljive bebine i dječje kože. Becutan Sensitive linija u portfelju sadrži pet visokokvalitetnih komzmetičkih proizvoda razvijenih prema najnovijim znanstvenim studijama namijenjenih osjetljivoj koži. Kolekcija je dermatološki i klinički ispitana pod nadzorom dermatologa po principima dobre kliničke prakse.

Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good

Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

POVEZANO: Ponuda dječjih krema