Bebe Trudnice

Kišobran kolica: Zašto bi bilo dobro da ih imate

Kišobran kolica: Zašto bi bilo dobro da ih imate Bebe.hr portal

Kišobran kolica za djecu savršen su izbor za mame i tate koji žele svojem djetetu pružiti udobnost koja ih neće koštati bogatstvo. Ponekad se odabir pravih kolica za vašu bebu može činiti jednako zastrašujućim kao kupnja automobila. I taman kada konačno donesete odluku i pomislite da ste pronašli prava kolica za sebe, primjećujete oglas za još jedna kolica koja vam se čine još boljima.

Kompaktna i lagana, kišobran kolica obično teže manje od 10 kilograma što se osobito sviđa majkama koje ionako nose dovoljno tereta sa sobom kada god izlaze iz kuće s djetetom. Kišobran kolica obično su modeli kolica koje možete bez problema sklopiti. Stoga ne zauzimaju puno prostora u trenutcima u kojima ih ne koristite. Osim lakog sklapanja, ova kolica najčešće dolaze s dodatcima poput prostrane košare za stvari ili dodatka za kolijevku. Ipak, obično nisu namijenjena za bebe mlađe od 4 mjeseca.

 

Dodatno

Ova kolica odlično je imati bez obzira na to kakvim životom živite, ali ako ste aktivan roditelj i svoju bebu volite nositi kamo god idete – naprosto morate imati kišobran kolica. Ako često idete na cjelodnevne izlete, ova kolica pružit će vam razne benefite. Nadstrešnica koja se može produžiti, „polica“ za roditelje s držačem za čaše, pladanj za hranjenje vaše bebe u pokretu… I veliko spremište za pakiranje svih potrepština za bebu.

Možda će Vam se još svidjeti : Kupovina dječjih kolica – kako izabrati ona prava?

 

Kada kupujete kišobran kolica

 width=

 

  • Ovakva kolica obično se kupuju jer su veoma lagana pa biste pri njihovu izboru trebali isprobati njihovu težinu (što lakše – to  bolje).
  • Sklopivost i zauzimanje prostora u sklopljenom stanju još je jedna bitna karakteristika. Bilo bi dobro sklopiti kolica u trgovini i vidjeti koji od ponuđenih modela najbolje odgovara u vaš spremišni prostor.
  • Kod kupnje svakako obratite pozornost na mogućnost upravljanja kolicima – možete li ih lako voziti ili se mučite.
  • Kvaliteta izrade izuzetno je bitna jer nikako ne želite da se vaše dijete vozi u kolicima koja bi se svakog trena mogla raspasti.
  • Stabilnost bi trebala biti glavna briga ako se odlučite za kupnju kišobran kolica jer su previše lagana i kompaktna. Provjerite okvir, gume, funkciju zaključavanja kako biste bili sigurni da će dobro čuvati vaše dijete.
  • Općenita sigurnost kolica nešto je na što ne smijete zaboravit. Provjerite jesu li kolica izrađena prema svim standardima i zadovoljavaju li sigurnosne norme.

POVEZANO: Vrsta kolica za bebu: Proučite mogućnosti prije odlaska u kupovinu