BebeNajbolje bočice za bebe

Odabir bočica za bebu može biti zbunjujuć. Njihov broj na tržištu je velik, a svaka od njih ima svoje prednosti. Dok jedne pomažu u borbi protiv grčeva, druge su učinkovite u prijelaznom razdoblju između dojenja i hranjenja iz bočice.
11 mjeseci prije

Ako se pitate koja bočica bi bila idealna za vašu bebu, sastavili smo popis trenutno najomiljenijih dostupnih na tržištu kako biste se mogli lakše odlučiti.

Bočice za bebe s obzirom na njezine trenutne potrebe

Bočice Comotomo

Prijelaz između dojenja i hranjenja iz bočice može biti dugotrajan proces, ali zahvaljujući širokom sisaču i mekanom silikonskoj osnovi boce, bočice Comotomo mogu umanjiti stres. Oponašaju prirodan proces dojenja, a budući da su od prirodnog silikona, mogu se stiskati, a bebe ih primiti bez problema.

Comotomo bočica 150 ml, amazon.co.uk, 26£

Philips Avent bočica za bebe Natural

Philips Avent bočica za bebe Natural pogodna je za majke koje kombiniraju dojenje i hranjenje na bočicu. Ima izuzetno mekani sisač čiji oblik oponaša majčina prsa pa ga bebe mogu prirodno zahvatiti bez prethodne prilagodbe. Lako se sastavlja i čisti. Sadrži ventil za sprječavanje grčeva i nelagodu uzorkovanu propuštanjem zraka u bočicu.

Philips Avent bočica za bebe Natural 260 ml, svijet-beba.hr, 76.90 kn

Dr. Brown’s bočice

Poznate su kao prve bočice na tržištu koje nude mogućnost korištenja ventilacijskog sustava kad je to potrebno. Sustav ventilira bočicu i omogućava hranjenje bez ulaska zraka, a beba sisa brzinom koja njoj odgovara. To je korisno i zbog toga što je oksidacija smanjena, a u mlijeku ostaju svi hranjivi sastojci.

Dr. Brown’s bočica za bebe 270 ml, drbrownsbaby.com, 7.99$

Medela bočice

Zbog dužeg i spljoštenijeg sisača beba treba vuči jače čime se imitira dojenje. Dakle, osim što se oponaša prirodni ritam sisanja, omogućen je lak prijelaz s dojke na bočicu, ali i obrnuto. Također, ako želite pojednostaviti postupak pohranjivanja izdojenog mlijeka, ovo je prava bočica za vas. Osim sisača, sadrži i poklopac za pohranu. Mlijeko pohranite u bočicu i zatim je zatvorite poklopcem i potom spremite u hladnjak ili zamrzivač.

Medela bočica sa sisačem 150 ml, mojaljekarna.hr, 139.50 kn

Mimijumi bočice

Jedinstvene bočice na tržištu zbog svojeg oblika koji u velikoj mjeri bebi olakšava prijelaz s dojenja na bočicu. Osnovala su ih dva liječnika i dizajner potaknuti upravo poteškoćama promjene djetetove navike hranjenja. Silikonski sisači omogućavaju kontrolirani protok hrane te oblikom i bojom oponašaju izgled majčine dojke.

Mimijumi Very Hungry 240ml, babyhelp.hr, 189.99 kn

 

 

 

Avatar

Mateja

Leave a Reply