Bebe News

Njega osjetljive kože beba

Njega osjetljive kože beba Bebe.hr portal

Kad novorođenče stigne kod kuće iz bolnice, vaša avantura počinje! Polako upoznajete njegove potrebe i razvijate vlastitu rutinu. Vaša najvažnija zadaća je održati ga suhim, sitim i zadovoljnim. Njega bebine kože je jednako važna. Koža novorođenčeta je osjetljiva, jednako kao i bebin imunološki sustav. Kemikalije, mirisi i boje u odjeći, deterdžentima i proizvodima za njegu kože mogu uzrokovati iritaciju kože, suhoću i osipe kod novorođenčadi. Međutim, možete mnogo učiniti da zaštitite svoje dijete od ovih kožnih problema.

Adrialab dječja kozmetika

Adrialab dječja kozmetika dermatološki je testirana i sigurna za njegu osjetljive dječje kože jer ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i alergene. Prirodni sastojci kao što su ulje slatkog badema, visokovrijedna ulja jojobe i makadamije uz dodatak karite maslaca, pantenola, nevena i aloa vere odličan su izvor bogatih i hranjivih tvari za njegu osjetljive kože beba, ali i trudnica.

Dječje ulje

 width=

Adrialab dječje ulje namijenjeno je za njegu i vlaženje kože bebe i djece već od prvog dana. Idealno je za svakodnevnu higijenu i čišćenje izrazito suhe kože tijela i pelenske regije. Ulje slatkog badema, te visokovrijedna ulja makadamije i jojobe hrane, njeguju i omekšavaju kožu istovremeno jačajući njezinu prirodnu barijeru čime postaje otpornija na vanjske utjecaje.
Dječje ulje idealno je i za njegu trudničke kože, posebno kao prevencija strija.

Od mame mami

 width=

Preporuka „od mame mami“ ovaj proizvode prati već generacijama. Dječja mast svakodnevno štiti nježnu bebinu kožu od crvenila, iritacije, upale i pelenskog osipa.

Najčešće, pelenski osip nastaje zbog iritantne vlažnosti zaprljane pelene. Osip se može razviti i kad bebina koža nije pravilno osušena nakon kupanja ili u slučaju bakterijske ili gljivične infekcije. Većina pelenskih osipa ne zahtijeva posebno liječenje već samo dodatnu njegu za što je Dječja mast idealna.
Proizvodnja u skladu s normama za farmaceutsku proizvodnju, sterilni komprimirani zrak i pročišćena voda visoke kakvoće omogućavaju Adrialabu proizvodnju Dječje masti bez ikakvih konzervansa, prema tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi.