Bebe Djeca

Pranje dječjih igračaka

Pranje dječjih igračaka Bebe.hr portal

Igračke su često na podu i u ranim dijelovima doma, a često dospiju i do bebinih usta. Zato je korisno znati kako koju igračku oprati i čime.

Deterdžent i topla voda za pranje dječjih igračaka od plastike

Jednostavno pranje dječjih igračaka ruku sapunom i vodom odličan je način da se spriječi širenje bakterija i virusa, a djeluje čak i na igračke i površine na kojima se bebe i djeca igraju. Zvečke i igračke poput plastičnih blokova lako se mogu očistiti u sudoperu deterdžentom za suđe. Preporučujemo Teta Violeta deterdžent za suđe koji otklanja svježe i tvrdokorne nečistoće s različitih materijala.

 width=

Teta Violeta deterdžent za suđe šipak, 450 ml

Za one igračke koje imaju oznaku da su sigurne za pranje u perilici posuđa, možete ih slobodno postaviti na gornji stalak perilice. Topla voda i sapun pomoći će u čišćenju igrački. Perilica je izvrsna za pranje igrački koje s vremenom počinju razvijati plijesan.

Plišance perite u perilici

Plišanci, preslatki plišanci, a ujedno i najveći sakupljači prašine. Imajte na umu da biste ih barem jednom mjesečno trebali oprati u perilici rublja. Ako je vaše dijete bilo bolesno, napravite to u kraćem vremenskom razdoblju od mjesec dana. Što se tiče temperature na kojoj ćete ih prati, tu budite oprezni. Visoka temperatura nije potrebna, jer postoji opasnost od uništavanja, a uostalom i na nižoj temperaturi se mogu adekvatno oprati. Violeta Vesh Deterdžent color power gel bit će dostatan za čak 20 pranja toliko voljenih plišanaca vašeg djeteta. Sadrži tekuće enzime, a upravo su oni zaslužni za uklanjanje mrlja neovisno o temperaturi. Intenzitet boje ostat će sačuvan, a prijenos boje s tkanine na tkaninu bit će onemogućen zahvaljujući specijalnom sastojku

 width=

Violeta Vesh Deterdžent color power gel, 1.46 L