Bebe Djeca Promo

Podijeli blagdansku čaroliju: Razveselite mališane omiljenim drvenim igračkama iz Lidla

Lidl, drvene igračke, božićni darovi

Ususret blagdanima – najljepšim, najposebnijim i najčarobnijim danima u godini – Lidl je ponovno pripremio raznovrsnu ponudu edukativnih, zabavnih i drvenih igračaka za mališane. Bogata ponuda igračaka za sve uzraste od 9. 11. 2023. dostupna je u svim Lidlovim trgovinama u Hrvatskoj.

Lidlove popularne drvene igračke posebne su zbog izvrsne kvalitete koju i dječje ruke mogu prepoznati. Izdržljive su i sigurne, razvijaju motoričke vještine te potiču dječju maštu, kreativnost i samostalnost. Za izradu drvenih igračaka koristi se, između ostalog, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata, što znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Također, u ponudi su i drvene igračke u Montessori stilu, prepoznatljive po specifičnim i didaktičkim materijalima koji djeci pomažu u stjecanju određenih znanja i vještina, a sve to uz zabavan rad i igru.

U vremenu darivanja, prepusti se toploj, pozitivnoj i radosnoj božićnoj atmosferi uz Lidlov božićni katalog igračaka i – podijeli blagdansku čaroliju!

Božićni katalog igračaka možete pogledati u digitalnom letku.