BebeSavjeti za pravilan odabir odjeće bebi

Ljeto je došlo, a to znači samo jedno: spremanje jakni i kaputa na dno ormara! Žarke boje, fora uzorci i kul natpisi? Sve može jer ljeti nema pravila. Samo da je veselo i zaigrano!
4 mjeseca prije

A vrijeme koje provedete u odabiru odjeće za bebe može biti ugodno, a ujedno i zadovoljavajuće. Ako ste se ovaj put odlučili za online kupovinu, mi vam donosimo nekoliko savjeta uz koje će vaš odabir biti nenadmašan!

Za uspješan shopping potrebno je…

  1. Napraviti popis što točno želite naručiti

Prije online kupovine, razmislite dobro, a potom napravite popis sa svime što biste željeli kupiti. U moru odjeće i obuće, lako je zalutati i na kraju kupiti nešto što vašoj bebi uopće ni ne treba. Također, bitno je da odlučite koliki vam je budžet, odnosno koliko možete izdvojiti.

  1. Kupiti veličinu koja je trenutno još uvijek velika bebi

Ključna stvar koju trebate imati na umu prije online shoppinga je odabir veličine! Tijekom prve godine života dijete raste velikom brzinom, a najveća brzina rasta primjetna je u periodu između drugog i trećeg mjeseca. Imajte to na umu i zato djetetu uvijek birajte odjeću koja je nešto veća od one trenutne, a i pojedini materijali se mogu dosta skupiti prilikom pranja.

  1. Iskoristiti popuste

Sezonski popusti još su uvijek aktualni, a online kupovinom često možete naletjeti i na dodatne pogodnosti. Zato ne propustite iskoristiti tu priliku i u slučaju da vam se nešto jako svidi, ne oklijevajte kupiti bebi ako ste sigurni da joj je to potrebno u ovom trenutku.

  1. Misliti na praktičnost i udobnost

Ako kupujete odjeću za bebe koje još uvijek nose pelene i neodlučni ste, prije potvrde narudžbe pitajte se “Hoću li ovo moći jednostavno skinuti bebi i je li ovo dovoljno praktično?” To je bitno, jer što je odjeća lakša za skidanje, to je mijenjanje pelena brže i protiče bez poteškoća za vašu bebu.

  1. Izbjegavati odjeću koja sadrži gumbe ili resice

Imajte na umu da su bebe itekako sklone eksperimentiranju, sve novo im je zanimljivo, ali i u opasnosti da se nađe u njihovim ustima. Zato još uvijek nije vrijeme da kupujete odjeću koja sadrži perlice, resice, bilo kakve aplikacije po sebi ili gumbe.

  1. Sve oprati nakon što dođe na kućnu adresu!

I za kraj, kad je već narudžba došla do vas, ne zaboravite najprije svu odjeću koju ste naručili bebi oprati! Ne samo da će tako postati mekša i udobnija, već ćete biti sigurni kako je bez čista, uredna i neće izazvati alegije i iritacije na koži vaše bebe.

Avatar

Mateja

Leave a Reply