Bebe Djeca

Horoskop za malene: Škorpioni su svojeglavi i intuitivni, a vole avanture, magiju i misterije

Horoskop za najmlađe, mali škorpioni

Ako je vaša beba rođena između 23. listopada i 21. studenog, rodili ste najopakijeg među vodenim znakovima – bebu Škorpiona. Koje karakteristike nose kroz život otkriva naš horoskop za malene.

Nevjerojatno su tajnoviti

Škorpioni sve vole čuvati u sebi. Čeznu za privatnošću i žele što je moguće više samoće. S druge strane, jako su intuitivni i ne možete ništa skriti od njih. Iskopat će vaše obiteljske tajne i saznati vaše namjere prije nego ste planirali. Pripazite.

Jako su osjetljivi

Iako na van izgledaju jako smireni i cool, vaša beba u sebi proživljava stotine oluja. Kad je uznemiren, vaš mališan vrlo vjerojatno će se povući u sebe, a na vama je da izvučete sve tajne i probleme koje more vaše dijete. Maleni Škorpioni prava su emotivna klackalica pa od smijeha i sreće do potpune tuge mogu doći u samo pet minuta.

Budite njihova snaga

Iako su jako hrabri i odvažni, maleni Škorpioni trebaju vašu potvrdu vrijednosti i poticaj za samopouzdanje. Budite uz njih, hvalite ih i potičite što je moguće više, mazite i pazite, kako bi se osjećali sigurno i podržano.

Mali istraživači

Škorpioni vole avanture i misterije pa je njihova najdraža igra, pogodite, igra skrivača! Možete igrati bilo što gdje se nešto traži i istražuje, a dobro ćete se zabaviti i ako budete zajedno uvježbavali mađioničarske trikove.

Lojalni su

Maleni Škorpioni moraju imati stabilan obiteljski i prijateljski krug. Svojim ljudima jako su odani, iz njih crpe sigurnost i sreću. Jako su zatvoreni i njihov krug ljudi im je jako bitan za rast i razvoj.

Tvrdoglavci i svojeglavci

Imaju strašno izraženu snagu volje, kompetitivni su pa bi se to moglo odraziti u igri na igralištu ili u parkiću. Pomalo su i zlopamtila pa pamte što im je netko rekao ili učinio. Pripazite na to da maleni ne bi pošli u osvetu i doveli i sebe i vas u neugodnu situaciju.

Mogu biti posesivni

Mališani mogu biti nezainteresirani za dijeljenje igračaka s drugim djecom. Ali mogu biti strogi i ljubomorni i za dijeljenje roditelja s drugom braćom i sestrama. Stoga malenom Škorpionu posvetite dovoljno pažnje i potrudite se svakodnevno provesti s njima nešto vremena na samo.