1. godina 3. godina Djeca

15 stvari koje mala djeca obično ne vole

15 stvari koje mala djeca obično ne vole Bebe.hr portal

Mala djeca obično ne vole suzdržati reći vam što osjećaju. Iznose svoje osjećaje – glasno i jasno. Iako su često zabavni, znatiželjni i puni entuzijazma. Ponekad taj entuzijazam može imati mračnu stranu. Koja poprima oblik ispada bijesa zbog kojeg se zapitate kako je tako sićušno stvorenje moglo napraviti tako veliku scenu.

 

Budite spremni na bol uz naš popis od 15 stvari koje mala djeca obično ne vole:
 1. Stvari koje su voljeli jučer. Mislili ste da joj je od prošlog tjedna ljubičasta haljina najdraži odjevni predmet IKAD da bi je danas poželjela ponovno obući. Krivo. Samo zato što se malom djetetu nešto svidjelo jučer, ne znači da će mu se svidjeti i danas.
 2. Autosjedalice – ne uvijek nego samo na dan kada zapnete u mega gužvi.
 3. Odlazak u kadu- to umirujuće doba dana za opuštanje prije spavanja bi bilo tako kada vaš klinac ne bi pronalazio taktike da ih izbjegne.
 4. Izlazak iz kade – međutim jednom kada je ušao, teško ga je izvući van.
 5. Oblačenje cipela – jednostavne stvari i praktična potreba za izlaske ali istovremeno uzrok zastoja. Postoje dani kada ih ne žele ih obući. Ili kad inzistiraju da to mogu učiniti sami samo to naprave obrnuto. Ipak VOLE isprobavati vaše cipele.mala djeca obično ne vole
 6. Imati zatvorena vrata.
 7. Pospremanje njihovih kreveta
 8. Duge vožnje autom.
 9. Šišanje.
 10. Brokulu, prokulice, celer, luk, juha od graška, šparoge, špinat… uglavnom povrće.
 11. Zubara.
 12. Zimske kape. width=
 13. Dijeljenje. Vjerojatno zapravo ne žele tu lutku ili autić, nego ju samo ne žele dijeliti sa svojom sestrom ili bratom. Dijeljenje nikad nije OK.
 14. Spavati sami – pošteno… ovo svi mrze.
 15. Spavanje – osim kada ste u automobilu sedam minuta od dolaska na odredište.