2. godina 3. godina Djeca

Kinder Joy of moving Tennis Trophy se vratio!

Kinder Joy of moving Tennis Trophy se vratio! Bebe.hr portal
Kinder Joy of moving Tennis Trophy je više od trofeja, to je jedan radostan doživljaj!

 

Turnir nastavlja rasti i predano širiti vrijednosti osobnog rasta, integracije i fair play-a, a s ciljem približavanja novih generacija kulturi kretanja.

 

Kinder Joy of moving Tennis Trophy koji se ove godine održava u šestom međunarodnom izdanju, nastao je 2006. godine prema ideji bivše prvakinje Italije, profesionalne tenisačice Rite Grande, u suradnji s Kinder Joy of moving i podršku nacionalnih teniskih saveza.

 

Ove godine na Turniru sudjeluju djevojčice i dječaci iz 12 zemalja, u dobi od 9 do 12 godina, a natjecat će se na brojnim teniskim terenima u svojim zemljama kako bi dobili priliku sudjelovati na Međunarodnom Masteru koji će, kao i prošle godine, biti održan u Rafa Nadal Akademiji – od 31. listopada do 3. studenog.

 

Turnir će uskoro početi u Hrvatskoj, Francuskoj, Monaku, Poljskoj, Rumunjskoj, na Malti, a po prvi put i Cape Verdeu. Natjecanja u Italiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Austriji i Luksemburgu pak, već su započela.

 

Ovaj turnir je poseban i jedinstvenim po tome što se mečevi igraju bez sudaca, kako bi mladi tenisači dobili priliku zabaviti se na terenu i izvan njega i dati sve od sebe vodeći se prije svega visoko edukativnim kodeksom fair play-a.

Ali to nije sve!

U ovom natjecanju iskustvo teniske igre nadilazi samo nadmetanje, ono nadahnjuje i obogaćuje djecu i njihove obitelji uspomenama i znanjima koja će ponijeti u svoj svakodnevni život.

Zato je Kinder Joy of moving Tennis Trophy više od trofeja to je jedan radostan doživljaj!

 

Nezaboravni zajednički trenuci druženja obitelji i djece na ovom su Turniru od najveće važnosti, dapače, obitelji će aktivno i sudjelovati. Osim toga tu su i dani otvorenih vrata za sve zainteresirane, kao dodatna prilika za zabavu i približavanje tenisa onima koji još nisu imali priliku otkrijte ovaj sport.

Više od rezultata na terenima, fair play i prijateljstvo bit će zato prave zvijezde ovogodišnjeg izdanja Kinder Joy of moving Tennis Trophy.

Dodatne informacije o projektu dostupne su na OVDJE.

 

Kinder joy of moving

 

KINDER PODRŽAVA RADOSNO ODRASTANJE

kroz svoj projekt Social Responsibility: Kinder Joy of moving

 

Kinder Joy of moving je međunarodni projekt društvene odgovornosti Ferrero Grupe,

koji inspirira više od 2,5 milijuna djece i njihovih obitelji u 28 zemalja diljem svijeta na aktivnost, uživanje u kretanju i razvoj životnih vještina na privlačan i veseo način. U središtu ovog projekta stoji snažno uvjerenje da će pozitivan stav prema kretanju djece danas, učiniti bolje odrasle ljude sutra.

 

Kinder Joy of moving djeluje diljem svijeta te zajedno s istaknutim, kvalificiranim i stručnim partnerima, organizira i podržava programe tjelesnog odgoja u školama i izvan njih, sportska događanja za djecu te školska natjecanja s naglaskom na ideju da je kretanje prije svega radost za djecu.