Bebe Djeca Kutak za tate Savjeti i njega

Najbolji pokloni za Božić za mame

Najbolji pokloni za Božić za mame Bebe.hr portal

Ako za Vašu partnericu, dijete ili blisku prijateljicu, koja je ujedno i roditelj malog djeteta ili djece, tražite koji pokloni za Božić za mame su najbolji – pogledajte našu listu.

 

Što mame STVARNO žele za Božić 2022?

Blagdani se uskoro približavaju, a to može značiti samo jedno: božićni popis mališana iz dana u dan postaje sve veći. Savjetovanje s gospodinom Mrazom često je prilično dug i naporan zadatak. A to može značiti da mame propuste dobiti darove koje STVARNO žele! Jednostavno su okupirane udovoljiti željama drugih..

Kako bi tu nepravdu ispravili sjajni članovi roditeljskog tima opisali su što bi voljeli dobiti ove godine. Pa ako se mučite s idejama pogledajte preporuke u nastavku!

 

Najbolji pokloni za Božić za mame

 

 width=

 

1. Spa dan

Omogućiti njegu i opuštanje u toplicama, hotelu ili boljem salonu koji uključuje masaže lica, tijela i plivanje u bazenu. Savršen izbor za dan potpunog opuštanja i nenadmašnog uživanja.

Dodatno: da ideja uspije predlažemo da unaprijed osigurate čuvanje djece kao i rezervaciju točnog datuma i sata odlaska u SPA.

 

2. Večer daleko

Noć sa partnerom i posluga u sobu – bez djece. Treba im malo vremena. Potrebno je osigurati sigurnu, pouzdanu i kvalitetnu uslugu čuvanja djece. Možda to možete biti Vi ili roditelji sretne mame.

 

3. Udobna odjeća koja dobro izgleda

Nova kućna haljina i papuče koje nisu iznošene i pomoći će podići dojam, raspoloženje i samopouzdanje. Ili neko svileno ili čipkasto donje rublje za malo vatrene promjene. Dodatan bonus crveni ruž, praline ili čokolada!

 

4. Praktično

Idealno bi došao robot usisavač. Međutim ukoliko je cjenovno visok dobro će doći i čistač tepiha, DSLR fotoaparat, ili popravak auta. Ako ste primijetili da neki od aparata ne funkcioniraju razmislite i o kupovini nove. Kao na primjer možete pronaći odgovarajuću mikrovalnu pećnicu, toster ili kuhalo za vodu. Znate… male stvari!

 

5. Uljepšavanje

Kupon za novu tetovažu, japansko crtanje obrva, pedikuru, manikuru ili trepavice. Možda već dugo vremena imaju na umu sebe, ali ne mogu opravdati trošak!

Što je na vrhu vašeg popisa božićnih želja ove godine?

POVEZANO: 3D Mamografija: što je bitno znati