Djeca Nekategorizirano

Danas isprobajte: Učenje stranog jezika s djetetom

učenje stranih jezika

Foto: v

Učenje stranih jezika oduvijek se smatra aktivnošću za koju su nam potrebni novci, škole namijenjene učenju stranog jezika i profesionalci. No, u digitalnom dobu, u kojem živimo, ništa od ovoga nije bitno za usvajanje novih jezika. Barem ne u početku jer uz pomoć raznih aplikacija možete isprobati nekoliko jezika, naučiti prve riječi i rečenice. A onda kad vidite koji jezik najbolje paše vama i djetetu, upisati konkretniju naobrazbu. S učenjem stranih jezika možete početi odmah danas, za vas smo zato izabrali nekoliko aplikacija koje će vam u tome pomoći.

  1. Little pim: Ova aplikacija je namijenjena vrlo mladim učenicima, od 0 do šest godina, i nudi do dvanaest stranih jezika, uključujući engleski, španjolski, francuski i mandarinski. Učenje se odvija kroz kratke videe s izvornim govornicima.
  2. Muzzy: Muzzy pruža imerzivno iskustvo učenja jezika za djecu od dvije do deset godina, koristeći animirane priče na ciljanom jeziku. Djeca uče nove riječi kroz “vidi, reci, nauči” pristup.
  3. DuoLingo for kids: DuoLingo, popularna platforma za učenje jezika, prilagođena je i za djecu. S igrama i interaktivnim sadržajem nudi španjolski, francuski i druge jezike u malim lekcijama.
  4. Kids learn mandarin: Ova aplikacija je namijenjena djeci od dvije do osam godina i uči ključni kineski vokabular, uključujući brojeve, boje i oblike, kroz igre i pjesme.
  5. Mondly kids: Mondly Kids koristi igre, ilustracije i audio lekcije za pomoć djeci od pet do 12 godina u učenju novih jezika. Nudi zabavan pristup učenju jezika koji drži djecu angažiranom i motiviranom.
  6. Gus on the go: Ova aplikacija nudi vokabularne lekcije i pregled na različite teme uključujući obitelj, hranu, odjeću, životinje i više, za djecu osnovnoškolske dobi.

Sve aplikacije dizajnirane su da budu zabavne i interaktivne, pružajući djeci priliku za učenje novih jezika kroz igru i zabavu. Za njih morate poznavati osnove engleskog jezika, ili se snalaziti zakonima logike. U svakom slučaju, bit će zabavno i vama, i malima.

POVEZANI ČLANCI: Bebe poligloti