Kutak za tate Mame Savjeti i njega

Pokrenite strast u vezi uz slijedeće pjesme

Pokrenite ili vratite strast u vezu uz sljedeće pjesme koje će podići vaše raspoloženje i potaknuti vas da se iznova povežete na romantičnoj razini. Kad parovi postanu roditelji, njihov fokus se prirodno pomiče prema njihovoj novoj ulozi i odgovornostima. Kao rezultat toga, održavanje strasti i intimnosti u vezi ponekad može biti u drugom planu. No, važno je aktivno raditi na obnavljanju i njegovanju povezanosti među partnerima. Jedan jednostavan način da vratite strast je uključivanje romantične glazbe u svoje živote.

Zajedničko slušanje romantične glazbe može stvoriti nostalgičnu i intimnu atmosferu koja ponovno zapali iskru među partnerima. Postavlja raspoloženje i omogućuje vam da se povežete na dubljoj razini, čak i usred kaosa roditeljstva. Neka vam postane navika odvojiti vrijeme posvećeno zajedničkom uživanju u romantičnoj glazbi. To može biti tijekom ugodne večeri kod kuće, tijekom kuhanja večere ili tijekom opuštajuće kupke. Dopustite melodijama da vas vrate u rane dane vaše veze i podsjete vas na ljubav koju dijelite.

Ples uz romantične melodije također može biti lijepo i senzualno iskustvo. Držite se jedno uz drugo, njišite se uz glazbu i pustite da ponovno rasplamsa strast koja je možda privremeno zaboravljena. To je nježan podsjetnik na ljubav koja vas je spojila.

Vratite strast u vezu uz sljedeće pjesme s našeg popisa

Ljubavne pjesme nadilaze granice žanra, nacionalnosti i izvođača. Odolijevaju vremenu jer je kroz povijest glazba uvijek bila isprepletena s temom ljubavi. Ove očaravajuće melodije postale su sastavni dio značajnih prekretnica u našim životima, od vjenčanja i rođendanskih proslava do nezaboravnih putovanja.

Ipak, oni također imaju moć da nas uzdignu tijekom običnih trenutaka, pružajući utjehu i društvo. Ljubavne pjesme imaju izvanrednu sposobnost da zahvate bit ljudskih emocija i prate nas kroz široki spektar životnih iskustava.

strast

Popularni strani hitovi

I Will Always Love You” by Whitney Houston (1992) – Ultimativni ljubavni klasik koji nikada neće izaći iz mode savršena je pjesma za romantičnu večer s partnerom.

A Sunday Kind of Love” by Etta James (1960) – „Želim nedjeljnu vrstu ljubavi, ljubav koja će potrajati i nakon subote navečer“—takva kultna rečenica. Nedjelje imaju posebnu čar, pozivaju nas da se mazimo s nekim kome je istinski stalo do našeg srca i unosi radost u naše živote.

Wonderful Tonight” —Eric Clapton – U bezvremenskoj melodiji “Wonderful Tonight”, Clapton isprepliće priču o očaravajućoj večeri provedenoj sa svojom voljenom. Kroz stihove svjedočimo prekrasnoj ranjivosti prepoznavanja vlastitih nesavršenosti, a ipak nas grli netko tko nas bezuvjetno voli. Privlačnost pjesme leži u njezinoj sposobnosti da dočara suptilnu i intimnu senzualnost, osvajajući slušatelje svojom nježnom esencijom.

Stairway To Heaven” —Led Zeppelin – Ova veličanstvena rock himna odaje počast Tolkienu, prirodi i očaravajućem svijetu poganstva. Dakle, kada poželite rasplamsati strast i probuditi želje svog ljubavnika, dopustite da ova pjesma zagolica vaša osjetila i svjedočite izvanrednom ishodu koji otkriva.

Miracles” —Jefferson Starship – Očaravajuća skladba Jefferson Starshipa razbija kalupe tradicionalnih ljubavnih pjesama, pomičući granice izričaja. Njegovi su stihovi bogati i odvažni, lelujaju na rubu provokativnosti, dok se zamršena melodija razvija do krešenda koji oduzima dah, ostavljajući slušatelje očaranima i opčinjenima.

Domaći hitovi

Da te mogu pismom zvati“ – Klapa Maslina – Pjesma koja slavi ljubav, čežnju i moć glazbe koja povezuje srca i duše. Lagana melodija i prekrasni klapski aranžman čine ovu pjesmu idealnom za laganu romantičnu večer s partnerom.

Samo jednom se ljubi“ – Ivo Robić – Kultni klasik hrvatske glazbe uz koji ćete se osjećati kao da ste transportirani u neko drugo doba.

Vjeruj u ljubav“ – Oliver Dragojević – Ne govori li naslov ove pjesme dovoljno? Tu je naravno i vokal neponovljivog Olivera Dragojevića.

Sad kada došla si“ – Bosutski bećari i klapa Cambi – Prekrasna pjesma koju parovi često biraju i kao pjesmu za prvi ples na vjenčanjima spaja klapu i tamburaše, naoko nespojivi spoj koji u ovoj pjesmi funkcionira savršeno.

Dajen Ti Rič“ – Dalmatino – Jedna od najljepših ljubavnih pjesama uz koju možete plesati ili večerati.

POVEZANO: Popularne dječje pjesmice