Djeca Mame Promo Savjeti i njega

PROblis s vitaminom D3 idealan je saveznik u zaštiti od infekcija uha, grla i nosa

Vitamini za podizanje imuniteta PROblis s vitaminom D3

Pronašli smo učinkoviti dodatak prehrani obogaćen vitaminom D3 koji je prirodna pomoć za zaštitu zdravlja cijele obitelji.

U vrijeme učestalih prehlada i raznih infekcija, važno je posvetiti posebnu pažnju imunitetu i u rutinu uvesti dodatke prehrani obogaćene vitaminima. U Medikoru smo pronašli PROblis s vitaminom D3 koji predstavlja prirodnu pomoć u osnaživanju imuniteta i zaštiti zdravlja cijele obitelji, posebno gornjih dišnih puteva.
PROblis za manje infekcija uha, grla i nosa

Koristeći snagu dobrog bakterijskog soja Streptococcus salivarius K12, PROblis dodatci prehrani mogu pomoći u zaštiti od pojave streptokoknih infekcija te ostalih uobičajenih infekcija uha, grla i nosa. Najčešće se ove infekcije javljaju kod djece i mladih u vrtićkim i školskim uzrastima kod kojih je imunitet još uvijek u razvoju, a tijekom izmjene godišnjih doba, i sve više odraslih se susreće s istim.

Višestruka zaštita za organizam

Usta i nos su prva ulazna „vrata“ za sve mikroorganizme, pa i one štetne koji mogu prodrijeti do uha ili dišnih puteva te uzrokovati upalu. Zato je važno održati ravnotežu oralne mikrobiote. Dobre bakterije iz PROblisa oblažu sluznicu uha, grla i nosa te smanjuju mogućnost naseljavanja štetnih bakterija unutar usne šupljine i pojavu infekcija gornjih dišnih puteva.

Dodatci prehrani za dizanje imuniteta
PROblis – čuvar imuniteta cijele obitelji

PROblis se može koristiti tijekom cijele godine kao priprema za sezonu gripa i prehlada, posebice kod djece i odraslih s ponavljajućim upalama uha, grla i nosa. Korisno ga je uzimati i nakon tretmana antibioticima te nakon prestanka upala kako bi se ponovo uspostavila ravnoteža mikrobiote usne šupljine, a vitamin D3 dodatno osnažuje imunološki sustav.

Kliničke studije pokazale su da dobre bakterije koje sadrži PROblis uz redovito uzimanje mogu povoljno djelovati na:
  • do 95% manje prehlada,
  • do 81% manje gripe,
  • do 92% manje ponavljajućih streptokoknih infekcija grla.
Kako se koristi PROblis?

PROblis dolazi u obliku pastile ili praška koje je potrebo rastopiti u ustima. Bez obzira na teksturu ili okus, svaki PROblis proizvod jednako je djelotvoran kod djece i odraslih. Preporučuje se uzimati jednom dnevno, a idealno vrijeme je navečer neposredno prije spavanja i nakon pranja zubi, kako bi se dobre bakterije što duže zadržale u usnoj šupljini te učinkovito odradile svoj posao. PROblis je korisno uzimati jedan mjesec za održavanje zdrave oralne mikrobiote, a kod djece i odraslih s čestim infekcijama uha, grla i nosa su se pokazali najbolji rezultati nakon 3 mjeseca uzimanja.

PROblis s vitaminom D3

PROblis Kids + D3 pastile s okusom jagode odličan su izbor za stariju djecu koja znaju otapati pastilu. Za odrasle i stariju djecu koja više vole osvježavajući okus, tu su PROblis + D3 pastile s okusom mente. PROblis se pobrinuo i za zaštitu najmlađih s PROblis Junior 1+ koji dolazi u obliku praška s okusom jagode i namijenjen je djeci koja još ne znaju otapati pastilu. Vrlo lako se nanosi dudom varalicom ili se može nanijeti prstom po usnoj šupljini djeteta.
PROblis je dostupan u Medikor webshop-u, specijaliziranoj prodavaonici i odabranim ljekarnama, a korisne savjete za jačanje imuniteta možete pronaći na Instagram profilu @problis.uho.grlo.nos.

Napomena: Vitamin D3 pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Važno je držati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.