Savjeti i njega

Uz Frozen likove zaboravite na ozljede

Uz Frozen likove zaboravite na ozljede Bebe.hr portal

Svakodnevne ogrebotine, posjekotine i male površinske ozljede bit će zaboravljene u naletu snježnih pahuljica uz novo limitirano izdanje Hansaplast Frozen flastera s likovima iz omiljenog filma. Flasteri sadrže najnoviju medicinsku tehnologiju i omiljene Frozen likove iz Disney filma. Vesele sestre Elsa i Anna, Kristoff, Sven te snjegović Olaf udružili su se kako bi suočavanje s malim ozljedama bilo bezbolno i veselo.

Ne podcjenjujte male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i odgovarajuću njegu kako bi se koža pravilno obnovila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti sa smiješkom i novim Hansaplast Disney FROZEN flasterima. Dopustite mališanu neka izabere između 20 razigranih flastera koje će s ponosom pokazivati, a bol će se otopiti brzo kao snijeg.

 width=

Očisti, dezinficiraj i zaštiti Disney Frozen flasterom

OČISTI!

Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

DEZINFICIRAJ!

Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu s nježnim Hansaplast antibakterijskim sprejem za vanjsko čišćenje kože.

ZAŠTITI!

Pokrijte ranu ili ogrebotinu Hansaplast Disney FROZEN flasterom s omiljenim likovima iz filma. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano zarastati.

 width=