12 do 24 tjedna Trudnice

Odjeća za trudnice

Odjeća za trudnice Bebe.hr portal

Trudnice odavno ne moraju kupovati samo u specijaliziranim trgovinama s trudničkom odjećom. Danas većina high street brendova, čije trgovine nalazimo na svakom uglu, imaju linije dizajnirane baš za trudnice. Takvi dućane nude i puno širi izbor od specijaliziranih butika ali i prihvatljivije cijene. I tijekom trudnoće možete kupovati odjeću za ne trudnice, bitno je samo veličinu prilagodite trbuhu. Sve dok odjeća koju nosite ne pritišće trbuh i u njoj se osjećate ugodno nema prepreka!

Posudite košulju od partnera

Zašto trošiti novac na trudničku košulju koju nakon poroda vjerojatno više nećete koristiti, kada možete zaviriti u partnerov ormar i posuditi njegovu.

Traperice

Trudničke traperice su komad u koji se svakako isplati investirati jer će vam pristajati skoro cijelu trudnoću. Odaberite one koje su vam najudobnije, a najdulje će trajati one koje imaju rastezljiv materijal preko cijelog trbuha. Koristit će i nakon poroda dok se tijelo ne vrati u formu.

Tajice

Jedan od odjevnim komada koje trudnice naprosto obožavaju. Rastezljive, udobne, lako se oblače te pristaju uz gotovo sve: uz tunike ili ispod suknji i haljina. Odlične su i za razdoblje poslije poroda.

Udobne i trendi cipele

Kako trbuh raste, mijenja se i gravitacijski centar, pa se katkad možete osjećati kao da gubite ravnotežu. Osjećat ćete se stabilnije u balerinkama i mokasinama, ravnima ili s malom petom. Posebnu pažnju pri odabiru kvalitetnih cipela koje se ne kližu trebaju posvetiti zimske trudnice zbog opasnosti od pada.

Haljina na preklop

Jednobojne, šarene, duge ili kratke… Haljinu na preklop možete pronaći u trgovinama skoro svakog brenda te ćete ju moći nositi skoro cijelu trudnoću jer se širi oko trbuha i pruža maternici prostor dok raste.

Kvalitetan grudnjak

U drugom tromjesečju primijetit ćete kako vam grudi bujaju. Izaberite grudnjak s debljim naramenicama koji će pružiti dostatnu potporu. Kako grudi naglo rastu i koža se rasteže ne zaboravite na svakodnevnu njegu kože kako biste spriječili pojavu strija.

Suknje

Suknje su odličan izbor sada kada se vaše tijelo mijenja i trbuh raste. Izaberite li suknju s elastinom koja se rasteže odgovarat će vam tijekom trudnoće ali i kasnije kada se tijelo vrati u prijašnje stanje.