Bebe News

Utrka u puzanju: Košarkaši Dinama traže najbržu bebu Zagreba!

bebe puzanje

Foto: freepic.diller on Freepik

Košarkaški klub Dinamo na svojem parketu organizirat će utrku u puzanju. Naime, u poluvremenu utakmice petog kola Premijer lige KK Dinamo – KK
Cedevita, u nedjelju, 22. listopada u centru Dražen Petrović zagrebački premijerligaš pozvat će bebe na parket. Cilj utrke je zabaviti i privući novu publiku na tribine.

“U ovoj sezoni želja nam je pružiti dodatni sadržaj na što više domaćih utakmica. U prvom kolu imali smo uspješnu izložbu Dinamovih dresova kroz povijest. Za utakmicu protiv Cedevete odlučili smo krenuti s najmlađom publikom koja će kroz godine postati naši vjerni navijači odgojeni u duhu Dinamovštine koju se trudimo promicati. Uvjereni smo da će odaziv roditelja biti odličan i da ćemo gledati napetu utrku”, poručuju Dinamovci.

Na terenu će uz bebu biti jedna odrasla osoba na startu i jedna na cilju. Kad se označi start, bebe moraju same krenuti od jedne prema drugoj osobi, bez gurkanja. Beba koja najbrže prepuže cijelu dužinu osvojit će prvo mjesto. Bebe njihovi bližnji neće smjeti dodirivati, ali će ih smjeti mamiti hranom, igračkama, grickalicama, pjesmom, plesom, mahanjem… Ako, unatoč motiviranju, beba ne dođe do cilja, a njezino puzanje potraje dulje od osam minuta, maleni će biti diskvalificirani. Kao i mališani koji se iz puzanja dignu i prohodaju po parketu. U utrci može sudjelovati maksimalno 20 beba.

Kotizacija za nesvakidašnju utrku je 30 eura, a uključuje dvije ulaznice za utakmicu za roditelje te poklon pakete i nagrade za bebe. Zainteresirani roditelji beba (koje još nisu prohodale) mogu prijaviti sebe i mališane na bebe@kkdinamo.hr. U prijavi na mail je potrebno navesti ime i prezime roditelja, zatim bebe, kao i kontakt broj na koji ih se može kontaktirati prije nego počne utrka u puzanju.