0-6 mjeseci 6-12 mjeseci Bebe Novorođenčad

Kupovina podloge za igranje

Kupovina podloge za igranje Bebe.hr portal

Podloge za igranje odličan su rekvizit za razvoj svih aspekata osobnosti vaše bebe jer su sigurne a ujedno i zabavne. Pogotov vašoj bebi. Kroz podloge na jednostavan način stimulirate i bebin um.

Viseće igračke za udaranje i hvatanje, meke i naborane teksture za senzornu igru i slike visokog kontrasta za privlačenje bebine pažnje – sve to dolazi pričvršćeno za većinu podloga za igranje. Ove igre uključuju sva osjetila mališana i potiču razvoj važnih vještina kao što su hvatanje, prevrtanje i praćenje predmeta pogledom.

Osim toga, služe kao sigurno mjesto za bebu gdje se ona može samostalno igrati. Dok vi za to vrijeme sjedite u njezinoj blizini i pratite što se događa. Ovo će vam se svakako svidjeti na one dane kada se osjećate osobito umorno i potrebno vam je da sjednete u fotelju uz šalicu čaja ili kave.

 

Kupovina podloge za igranje

Kada kupujete podlogu za igranje za svoje dijete, razmislite o tome koje su vam značajke najvažnije. Trebate li poticajan prostor za zabavu djeteta dok se vi bavite ostalim kućanskim poslovima? Tada bi vam podloga za bebe sa šipkama iznad glave i puno zvona te zviždaljki mogla poslužiti.

 

 width=

 

Udobna prostirka prekrivena različitim teksturama, preklopima i zrcalima potaknut će bebu da se kotrlja. I istražuje podlogu što će joj pomoći u razvijanju osjetila opipa. Takve podloge često dolaze s dodatnim jastukom. Jastuk idealno služi i najmanje bebe i štiti njihov trbuščić za vrijeme igre.

Ako vam se ne sviđaju svijetle boje u kojima se obično dizajniraju stvari za bebe, postoje i opcije u prigušenim tonovima. Kao i prirodnim materijalima koji će se savršeno uklopiti u vaš dekor.

Započnite svoju potragu za savršenom podlogom za igru pregledavanjem popisa najboljih dječjih podloga za igru imajući na umu osobne zahtjeve koji su vam važni.

 

Osluškujte potrebe svoje bebe

Svaka podloga za igru neće biti idealna za baš svako dijete. Kao i odrasli, i male bebe imaju svoju narav koja ih razlikuje od drugih pa ćete prema tome trebati izabrati i podloge za igranje. One koje će se svidjeti baš vašem mališanu.

Neka djeca vole mekane i oble igračke koje vise iznad njih, dok će drugoj takve igračke ići na živce i činiti ih nervoznima. Ako primijetite da vašem djetetu smetaju objekti koji mu vise iznad glave, razmislite o kupnji podloga sa zanimljivim oblicima i teksturama. Na taj način dijete će i dalje moći samo istraživati i zabavljati.

POVEZANO: Koliko često kupati novorođenče i savjeti za kupanje