0-6 mjeseci 6-12 mjeseci Bebe Novorođenčad

Popularne bočice za bebe

Popularne bočice za bebe

Popularne bočice za bebe mogu i ne moraju odgovarati preferencijama vaše bebe kao i vašim osobnim potrebama. Pri odabiru bočice za bebu, važno je pratiti reakciju vaše bebe i biti svjestan njezinih potreba. Možda će biti potrebno isprobati nekoliko različitih marki i stilova kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašoj bebi. Ali kako bi znali što se nudi donosimo u par rečenica kratki opis bočica koje su najpopularnije. POVEZANO: Što je sve bitno znati kada kupujete bočice za bebu?

Popularne bočice za bebe:

Primijetiti ćete u našem popisu da bočice nove generacije imaju minimalne otvore koji imitiraju protok mlijeka iz dojke i koje bebi ne remete prirodni ritam dojenja. Također se sve češće izrađuju od materijala koji oponašaju osjećaj kože kako bi i u tom segmentu parirale prirodnom opipu majke. Mnoge u sebi imaju ugrađene “anti-colic ventile” kako bi smanjile gutanje zraka i kako bi bebi bilo što ugodnije nakon popijene bočice mlijeka.

Mimijumi

Mimijumi je broj jedan bočica za mnoge mame. Prirodna boja silikona imitira izgled ženskih prsa, a ujedno je pod određenim kutem kako bi bebi olakšala sisanje. Što u velikoj mjeri bebi olakšava prijelaz s dojenja na bočicu. Ne sadrže štetne naftalate i BPA, BPS, EA. Izrađene su od materijala vrhunske kvalitete poput Švicarskog najlona, zaslužnog za kristalno čistu prozirnost.

Dr. Brown’s

Dr. Brown’s bočice imaju patentirani sustav ventilacije za koji je klinički dokazano da smanjuje kolike. A također pomaže smanjiti i plinove kod beba. Ove bočice su posebno popularne zbog svoje sposobnosti smanjivanja zraka koji beba proguta tijekom hranjenja.

Chicco

Imaju različite vrste bočica s protokom ali izdvajamo bočice Well-being Glass izrađene od borosilikatnog stakla otpornog na nagle promjene temperature i topline. Idealne za zaštitu bebe od grčeva i refluksa. Koje zahvaljujući anatomskoj dudici, bebama olakšavaju hranjenje i štite ih od grčeva i refluksa.

Comotomo

Napravljene su od mekog silikonskog materijala koji oponaša osjećaj dojke. Bočice Comotomo oponašaju prirodan proces dojenja svojim širokim grlom te glatkom površinom koja je ujedno i fleksibilna. Napravljene su od sto posto prirodnog silikona koji se može stiskati te je beba zbog toga može prirodnije primiti.

Philips Avent

Mnogima uvjerljivo najdraža bočica dostupna je u različitim veličinama i oblicima i u dvije vrste. Classic+ za smanjenja kolika i Natural za mame koje doje i hrane na bočicu paralelno. Široko grlo daje joj prirodan oblik, a meka duda je poput prave. U sisače svih bočica ugrađen je ventil za sprječavanje kolika. Ne sadrže BPA.

Twistshake

Popularne su zbog svog jedinstvenog dizajna i funkcionalnosti. Imaju široku bazu koja olakšava hvatanje, protok koji oponaša dojenje i jednostavan sustav za miješanje formula. Jedinstveni sustav TwistFlow aktivno smanjuje kolike i osigurava jednoličan protok sadržaja u bočici. Oblik bočice je dizajniran da olakšava držanje i održavanje topline. Sisač se izrađuje od 100 % neškodljivog silikona i ima okrugli, mekani oblik kojim se oponaša majčinu dojku.

Tommee Tippee

Ove bočice imaju ergonomski dizajn i jednostavan protok koji oponaša prirodno dojenje i sustav protiv kolika za smanjenje neugodnosti koje mogu uzrokovati plinovi. S gotovo 50 godina iskustva u proizvodnji dječje opreme i širokom paletom proizvoda za dojilje, bebe i djecu, Tommee Tippee proizvodi zadobili su povjerenje roditelja diljem svijeta.

NUK

NUK ima široku distribuciju i različite vrste bočica. Izdvajamo Anti-colic bočice koja osigurava siguran protok, bez gutanja zraka. Bočice imaju indikator temperature, koji roditeljima pomaže s optimalnom temperaturom, za veću sigurnost i opuštenost prilikom hranjenja. Ne sadrži BPA.

Canpol babies

Canpol babies nudi različite vrste bočica, uključujući one s protokom koji oponaša prirodno dojenje. Jedna od njih je i oblikovana bočica protiv grčeva EasyStart, napravljena je za sretan trbuh vaše bebe. Široki vrat olakšava punjenje i pranje, značajna vaga zatim provjerava količinu koju dijete popije. Bočica ne sadrži BPA. POVEZANO: Kad tata hrani bebu – Trenutci koji vas zbližavaju

Koliko je bočica za bebu je potrebno?

Većina majki smatra da je dovoljno šest bočica za bebe za prvih šest mjeseci. Ako planirate brigu o bebi povjeravati drugim osobama, bilo bi dobro da nabavite i rezervne bočice. Preporuka je i da sisače na bočicama mijenjate svaka tri mjeseca.

Kao i veličina bočice, protok sisača povećava se s bebinom dobi. Sisači obično imaju i oznaku dobi, ali imajte na umu da se svaka beba razvija drukčijom brzinom. Brzine protoka mogu se utvrditi prema broju na bazi sisača. POVEZANO: Kada prijeći s bočice na šalice?

Važno je naglasiti da je odabir najboljih bočica za bebu subjektivan i može varirati ovisno o potrebama vaše bebe. Preporučuje se čitati recenzije, razgovarati s drugim roditeljima i isprobati različite marke kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašoj bebi. Također, uvijek provjerite da su bočice sigurne i higijenski čiste prije upotrebe.

POVEZANO: Što je sve bitno znati kada kupujete bočice za bebu?