0-6 mjeseci Bebe

Pripremite mališana za krštenje

PRIPREMITE MALIŠANA ZA KRŠTENJE Bebe.hr portal

Za sve religiozne krštenje mališana je poseban i velik trenutak koji označava nov početak i nadu kako će vaše malo zlato prihvatiti i živjeti vjeru baš kao što vi to činite. Međutim koliko god je krštenje radostan dan koliko za roditelje može biti i stresan. Planiranje krštenja i organizacija proslave ponekad u potpunosti ukrade uživanje u trenutku, a izazove stres, paniku i nervozu. Kako bismo vam olakšati pripremu velikog dana donosimo popis za kupnju uz koji će vaše malo zlato zablistati, a vi odahnuti jer ste sve stigli pripremiti na vrijeme. POVEZANO: Šeširi za bebe

Haljina za nju

Oduvijek ste zamišljani svoju curicu u bijeloj haljini. Krštenje je pravi trenutak da vaše beba po prvi put zablista u svečanom stajlingu. Kada se vaša princeza pojavi u nježnoj haljini s mašnicom zasigurno će osvojiti sve prisutne. Elegantna, jednostavna i čarobna riječi su koje najbolje opisuje ovu haljinicu idealnu za krštenje. Izrađena od najmekšeg pamuka prilagođena je nježnoj i osjetljivoj bebinoj koži dok joj boja šampanjca i posebno tkan materijal daju dodatnu čar.

 width=

Ostale modele svečanih haljinica za krštenje djevojčice potražite u online shopu Svijeta beba koji nudi širok izbor odjeće za posebne prilike za mališane do godine dana.

Odijelo za njega

Ima li što slađe od mališana u odjelu? Krštenje je prava prilika (majkama ponekad izgovor) za kupnju prvog odijela za vašeg malenog muškarca. Predlažemo predivno sivo odijelo koje odiše elegancijom i jednostavnošću. Cijeli komplet: košulja, prsluk, mašna,hlače i kapica, izrađen je od čistog pamuka kako bio odgovarao nježnoj koži mališana. Sigurni smo kako nakon krštenja odijelo neće skupljati prašinu u ormaru jer petodijelni set lako ćete i kasnije zasebno kombinirati za dnevne prilike.

 width=

Tražite li za svog mališana odijelo u drugoj boji ili ste u planu imali nešto jednostavniji look u Svijetu beba možete pronaći različite odjevne kombinacije za krštenje.

Krsna svijeća i košuljica

Obred krštenja ne može proći bez svijeće i krsne košuljice koje označavaju život, čistoću i prihvaćanje novog krštenika. Nakon krštenja svijeću i košulju možete spremiti i tako imati kao trajnu uspomenu.

Dodatnu opremu za krštenje možete pronaći u online trgovini Svijeta beba ili posjetite megastore u Slavonskoj aveniji 65 koji nudi širok izbor svijeća, svečanih košuljica i čarapica za velik dan.

 width=

Ne zaboravite na štramplice

Bilo da ste planirali krštenje u zimi ili pak usred ljeta s unaprijed pripremljenim štramplicama nećete pogriješiti. I tijekom najtoplijeg godišnjeg doba može nas iznenaditi hladan dan te će bebinu kožu trebati dodatno zaštititi. Prilikom izbora štramplica obratite pažnju na njihovu udobnost kako ne bi pritiskale djetetov trbuh te sastav jer dolaze u izravan doticaj s nježnoj kožom mališana. POVEZANO: Haljinice za krštenje