Trudnice

Savršene traperice za buduće mame

Savršene traperice za buduće mame Bebe.hr portal

U našem ormaru sve imamo jedan savršeni par traperica, ali kad zatrudnite i trbuščić krene rasti iz tjedna u tjedan, sve je teže stati u staru odjeću. Haljine i tunike svi preporučuju kao najudobniji izbor, ali što oblačiti ako ste veliki fan traperica? U tom periodu, vjerojatno više nećete moći stati u svoje omiljene traperice, pa je potrebno imati savršenu zamjenu za naredne mjesece.

Kao odličan izbor nametnule su se i traperice s tregerima. Osim što djeluju urbano, udobne su i moderna kombinacija za svaki dan.

Savršene traperice za buduće mame

Svijetloplavi traper u kombinaciji s tregerima

 width=

Traperice s tregerima svijetloplave boje, modernog su dizajna sa širim nogavicama, prvenstveno su udobne za cjelodnevne aktivnosti. Ove hlače idealna su kombinacija za šetnju gradom ili kavu s prijateljicama jer su izrađene od 100% recikliranog pamuka koji neće nadražiti osjetljivu kožu trudnica.

Tamne traperice s kojima ne možete pogriješiti   

 width=

Nerastezljive traperice s tregerima tamno sive boje modernog su kroja i idealne za podići svaku odjevnu kombinaciju. Ako ste buduća mama koja vodi računa o zaštiti okoliša, ovo je pravi model za vas jer osim udobnosti i urbanog izgleda, nosit ćete model izrađen od 100% recikliranog pamuka.

Traperice za svaki dan

 width=

Traperice za trudnice uskih nogavica odjevni su predmet bez kojih malo koja buduća mama može zamisliti svoju garderobu. Od rastezljivog su trapera u tamno plavoj boji s pojasom ispod trbuha, klasične i udobne za svaki dan.

Boyfriend traperice za buduće mame

 width=

Svijetloplave traperice ravnih nogavica s pojasom ispod trbuha, odjevni su predmet koji bi se svakako trebao naći u garderobi svake trudnice. I pritom pružiti maksimalnu udobnost.

Udobnost

I za kraj imajte na umu da postoje dva stila. Jedan koji ide preko vašeg rastućeg trbuha, što je često dobar izbor za one kasnije mjesece trudnoće. Ili drugi koji ostaje ispod. Ovo je samo pitanje osobnog ukusa s tim da udobnost u tih mjesecima mora biti na prvom mjestu jer trudnički trbuh nikad ne smije biti previše stisnut. POVEZANO: Online ponuda odjeća za trudnice: ready-to-wear fashion