0 do 12 tjedana 12 do 24 tjedna 25 do 40 tjedana Trudnice

Online ponuda odjeća za trudnice: ready-to-wear fashion

Online ponuda odjeća za trudnice: ready-to-wear fashion Bebe.hr portal

Danas se odjeća za trudnice može pronaći u velikom broju trgovina i ne morate razbijati glavu traženjem krojača ili specijaliziranih dućana. High Street trgovine odnedavno svake godine izbacuju i trudničke kolekcije koje su namijenjene budućim majkama u različitim stadijima trudnoće.

A mi smo danas provjerili online ready-to-wear ponudu u trgovinama kao što su Sinsay, Reserved, Zara i H&M i nismo ostali razočarani! Ove trgovine nude šarolik izbor trudničke odjeće za svačiji ukus pa će svaka žena zasigurno pronaći nešto što odgovara njezinom osobnom stilu.

Reserved

Ono što nas je osobito razveselilo dok smo pregledavali ponudu trgovine Reserved svakako jest činjenica da su trudnički komadi raznoliki. Od klasičnih bijelih majica i pulovera do svečanih haljina i suknji od velura. Čak ima i ponuda donjeg rublja za mame, a možete ujedno kupovati i za djevojčice i dječake.

Kada pretražujete web shop ako se ne možete snaći, ubacite u “traži” traku kao na slici ispod (označeno strelicom) pojam “trudnice”.

 width=

Ako bacite pogled na njihov web shop sigurni smo da ćete se moći urediti za blagdane, proslave Nove godine, kućnu zabavu ili šetnju koja uključuje odlazak do obližnje prodavaonice voća. U svakom slučaju izbor komada za sve prigode veoma je velik.

H&M

Ništa lošija nije niti ponuda u H&M-u. U ovoj trgovini možete pronaći i najlonke i hulahopke namijenjene rastućim trudničkim trbuščićima. Udobne grudnjake za dojenje kada vaša beba jednom dođe na svijet i tajice u kojima ćete se osjećati kao da ne nosite ništa i slične odjevne komade. Naravno, i ovdje je moguće kupiti nešto svečaniju odjeću koja će biti primjerena za posebne prigode.

Ukoliko želite skratiti proces možete u “search” također ubaciti pojam ali koristite engleski. Mi smo ispod dali primjer i što vam sve nudi.

 width=

Sinsay

Najpovoljnija trgovina na popisu zasigurno je Sinsay koji odnedavno nudi bogatu ponudu trudničke odjeće. Ako ne želite potrošiti previše novce na trudničku odjeću ovo je svakako mjesto za vas jer nudi mnoštvo udobnih i širokih odjevnih komada za koje nećete morati izdvojiti bogatstvo. Sinsay je idealna trgovina za kupnju trenirki koje ćete, vjerujemo, najviše nositi kada budete boravili kod kuće.

Također u samom izborniku imate opciju pod “Žene” imate opciju “Mama” i klikom vam otvara svu ponudu. Vrlo jednostavno za pretraživanje.

Odjeća za trudnice

ZARA

Zarina ponuda odjeća za trudnice nešto je drugačija od ponude spomenutih trgovina pa zapravo većina komada uopće ne izgleda kao trudnička roba. Radi se zapravo o oversize odjeći koju mogu nositi svi, ali trudnicama će stajati odlično i u njoj će se osjećati udobno. I da pritom nemaju osjećaj kao da nisu uložile trud u odijevanje. Ova omiljena trgovina mnogih Hrvatica opremit će vas zanimljivim komadima čak i za vrijeme trudnoće.

POVEZANO: 4 korisna trika za odjeću za trudnice!