2. godina 3. godina Djeca

Besplatno učenje stranih jezika za sve

Besplatno učenje stranih jezika za sve Bebe.hr portal

Brend Kinder u suradnji sa svjetski prepoznatom kompanijom VE Vision Education GmbH pruža svima učenje stranih jezika. I to kroz visokokvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje.

 width=

Zabava je drugo ime za učenje

Brend Kinder prepoznao je važnost učenja stranih jezika od najranije dječje dobi. Učenje kroz igru i obrazovanje dostupno svoj djece (i odraslima) na globalnoj razini bila je nit vodilja prilikom planiranja novog projekta. Kako bi svoj djeci i roditeljima bilo omogućeno učenje stranih jezika na kvalitetan, moderan i zabavan način Kinder u suradnji s kompanijom VE Vision Education GmbH pruža visokokvalitetnu aplikaciju LearnMatch za učenje stranih jezika u sigurnom okruženju putem mobilnih uređaja. Učenje se događa trenutno kada je ugrađeno u razigrani i emotivni kontekst poput nogometa. To je upravo ono što Kinder LearnMatch aplikacija i pruža – igru i druženje kroz obrazovanje i sport.

 width=

Aplikacija LearnMatch kreirana je u Njemačkoj primjenom najboljih rječnika i tehnologija prevođenja stranih jezika. Sadrži igre, video materijale i natječaje u kojima djeca mogu odmjeriti svoje znanje s malenim prijateljima iz čitavog svijeta. LearnMatch aplikacija pruža mogućnost učenja šest svjetskih jezika: engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i francuskog. Ito kroz četiri međunarodno priznate razine: A1,A2, B1 i B2 te je dostupna za Android i Iphone uređaje.

Stručnjaci su potvrdili kako je učenje jezika kroz igru učinkovitije od učenja iz rječnika. LearnMatch aplikacija namijenjena je djeci i odraslima te pruža mogućnost besplatnog učenja stranih jezika na zabavan i moderan način u bilo kojem trenutku. Uz aplikaciju naučite novi svjetski jezik besplatno, brzo i lako i testirajte novostečena znanja u dvobojima s korisnicima iz cijelog svijeta.

 width=

Bez obzira na to spremate li se za putovanje, učite li za ispit ili želite upoznati novi jezik, vrijeme za učenje jezika je uvijek ”pravo”.
Preuzmi LearnMatch aplikaciju i započni s učenjem stranih jezika jer uz Kinder učenje nikad nije bilo zabavnije i brže!