DjecaBesplatno učenje stranih jezika za sve

Učenje stranih jezika od najranije dobi širi dječje svjetonazore, povećava osjetljivost i toleranciju prema drugima, uči uvažavanju drugih kultura, povećava govorne vještine djeteta i pozitivno utječe na memoriju.
2 godine prije

Brend Kinder u suradnji sa svjetski prepoznatom kompanijom VE Vision Education GmbH pruža svima mogućnost učenja stranih jezika kroz visokokvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje.

 

Zabava je drugo ime za učenje

Brend Kinder prepoznao je važnost učenja stranih jezika od najranije dječje dobi. Učenje kroz igru i obrazovanje dostupno svoj djece (i odraslima) na globalnoj razini bila je nit vodilja prilikom planiranja novog projekta. Kako bi svoj djeci i roditeljima bilo omogućeno učenje stranih jezika na kvalitetan, moderan i zabavan način Kinder u suradnji s kompanijom VE Vision Education GmbH pruža visokokvalitetnu aplikaciju LearnMatch za učenje stranih jezika u sigurnom okruženju putem mobilnih uređaja. Učenje se događa trenutno kada je ugrađeno u razigrani i emotivni kontekst poput nogometa. To je upravo ono što Kinder LearnMatch aplikacija i pruža – igru i druženje kroz obrazovanje i sport.

Aplikacija LearnMatch kreirana je u Njemačkoj primjenom najboljih rječnika i tehnologija prevođenja stranih jezika. Sadrži igre, video materijale i natječaje u kojima djeca mogu odmjeriti svoje znanje s malenim prijateljima iz čitavog svijeta. LearnMatch aplikacija pruža mogućnost učenja šest svjetskih jezika: engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i francuskog kroz četiri međunarodno priznate razine: A1,A2, B1 i B2 te je dostupna za Android i Iphone uređaje.

Stručnjaci su potvrdili kako je učenje stranih jezika kroz igru učinkovitije od učenja iz rječnika. LearnMatch aplikacija namijenjena je djeci i odraslima te pruža mogućnost besplatnog učenja stranih jezika na zabavan i moderan način u bilo kojem trenutku. Uz aplikaciju za učenje stranih jezika naučite novi svjetski jezik besplatno, brzo i lako i testirajte novostečena znanja u dvobojima s korisnicima iz cijelog svijeta.

Bez obzira na to spremate li se za putovanje, učite li za ispit, želite nadograditi postojeće znanje ili upoznati novi europski jezik i kulturu vrijeme za učenje novog stranog jezika je uvijek ”pravo”.
Preuzmi LearnMatch aplikaciju i započni s učenjem stranih jezika jer uz Kinder učenje nikad nije bilo zabavnije i brže!

 

 

Avatar

Mateja

Leave a Reply