Bebe Djeca Savjeti i njega

Kako izabrati svečane haljine za krštenje?

Haljinice za krštenje Bebe.hr portal

Tradicionalne haljinice za krštenje za bebu su duge bijele ili kremasta haljine, koje ponovno stječu popularnost. Ako su Vaša obitelj kršćani, možda imaju haljinu koja se prenosi kroz generacije i koju bi vaše dijete moglo nositi kako bi dan bio još posebniji.

Nekoć su haljine za krštenje djevojčica uvijek morale bile bijele, ali danas su se modna pravila promijenila. Bebe više ne moraju nositi bijelo za ceremonije krštenja.

Haljinice za krštenje

Olakšat ćemo vam posao ovom, virtualnom šetnjom kroz dućane čija je ponuda zaista izdašna. Krenimo redom…

Haljinice za krštenje

Za one koji žele istaknuti svoj istančan ukus,  Zara će biti pravi izbor. Zara osim svečanih ima zaista mnogo različitih vrsta haljina koje možete odjenuti vašoj djevojčici za krštenje. Bez obzira tražite li laganu haljinu za krštenje, ili svečani dizajn, možda dvodijelno odijelo ili ležerni kombinezon, ovaj će vas dućan iznenaditi i zadovoljiti izborom.

Dok Zara ima odlične svečane haljine za krštenje, za one koji traže elegantne, snježno-bijele i kremaste haljine za izgled poput anđela, poslužit će Mali Anđeo. A kada smo kod anđeoskih brendova, obavezno pogledajte i Angelic Fashion.

Haljinice za krštenje

Ako tražite svečano i tradicionalno, takva haljina za krštenje čekat će vas u ponudi Lolipopa. Osim predivnih haljina ovdje možete kupiti i u zadnje vrijeme izrazito popularan turban ili klasični bolero i vjenčić.

 width=

Buks nudi haljine za svečane događaje koje će pasati i manjem budžetu. Ukoliko tražite rozu ili til, vjerojatno će ih ovdje i pronaći. Ako se vaša djevojčica ističe i voli se odijevati malo hrabrije, predlažemo da zavirite u Modivo, kao i ponudu Krštenja za upečatljivi dizajn i maksi kreacije. A ako nijedan od naših prijedloga nema ono što tražite, Zalando ima odličnu tražilicu gdje ćete jednostavnim upitom “bijele haljine za djevojčice” pozvati pred sebe cijeli izlog malene svečane odjeće.

POVEZANO: Pranje dječje odjeće