1. godina 2. godina 3. godina Djeca

Najzanimljivije igračke za plažu koje zaokupljaju djecu!

igračke za plažu

Igračke za plažu neophodan su dio svakog ljetovanja s malom djecom jer će ih držati zaokupljenima i sretnima dok vi uživate u sunčanju!

Igra s pijeskom zahtijeva od djece da koriste ruke, prste i alate za grabljanje, sipanje i oblikovanje pijeska. Ove radnje jačaju njihove mišiće i poboljšavaju koordinaciju. Punjenje kanti i grabljenje pijeska omogućuje djeci da istražuju koncepte poput volumena i težine na opipljiv način. Također, mogu naučiti o svojstvima pijeska, kao što su njegova tekstura, tečnost i njegov potencijal za stvaranje različitih struktura. POVEZANO: Isprobajte slijedeće igre u pijesku za djecu ovoga ljeta!

Igračke za plažu i pijesak djeci daju slobodu da grade sve što mogu zamisliti, od jednostavnih dvoraca od pijeska do zamršenih skulptura. To je izvrstan način da potaknete kreativnost, maštu i pozovete druge da se pridruže zabavi. S ograničenim brojem dostupnih igračaka i ambicioznim projektima dvoraca u pijesku koji zahtijevaju timski rad, igranje na plaži predstavlja idealnu priliku za djecu da nauče kako dijeliti i raditi zajedno. Plaža nudi i bogato okruženje za djecu da otkrivaju i uče o prirodi. Od kopanja za rakovima do proučavanja stvorenja i blaga koje pronađu.

Najzanimljivije jednostavne igračke za plažu koje djeca voleeee

Set za gradnju dvorca od pijeska: Idealno je ako možete pronaći cijeli set. Onaj koji sadrži sve potrebne alate za izgradnju veličanstvenih dvoraca od pijeska i za oslobađanje kreativnosti na plaži. Mi smo pronašli jedan takav na Bazzar – set za pješčanik dvorac!

Kanta i lopata: Klasičan duo, kanta i lopata omogućuju djeci kopanje, transport i gradnju s pijeskom, potičući maštovitu igru. Veći izbor našli smo na Igračke za djecu.

Kanta za zalijevanje: Pomoću kante za zalijevanje djeca mogu dodati savršenu količinu vode svojim kreacijama od pijeska. Osim dodatne zabave uče i poboljšavati svoje iskustvo gradnje.

Pješčani kalupi i oblici: Ovi kalupi i oblici pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje jedinstvenih pješčanih skulptura i dizajna.

Grablje i sito za pijesak: Idealno za pospremanje igrališta, grablje za pijesak i sito pomažu u uklanjanju krhotina i odvajanju sitnog pijeska od većih čestica.

Igračka vodeni kotač: Gledajte kako se vodeni kotač vrti i okreće kada se stavi pod tekuću vodu, pružajući interaktivnu zabavu i učenje o protoku vode. Odličan vodeni kotač našli smo na Igračkeshop!

Lopta za plažu: Glavna zabava na plaži, lopta za plažu nudi mogućnost razigranog skakanje, bacanja i igre u pijesku i vodi.

Zmaj: Iskoristite povjetarac s plaže i pustite zmaja, svjedočeći šarenim uzorcima koji plešu na nebu.

POVEZANO: Top igre za zabavu u pješčaniku gdje nema granica mašti!