1. godina 2. godina 3. godina Djeca Savjeti i njega

Što bi trebali sadržavati hoteli primjereni djeci

hoteli primjereni djeci

Hoteli primjereni djeci u svojoj bi ponudi trebali imati određeni namještaj i aktivnosti koji izostaju u drugim hotelima. Kada je hotel prilagođen obiteljima, cijele obitelji mogu uživati u svom hotelskom iskustvu. Hotelski sadržaji i značajke privlače sve dobne skupine, od beba do starijih osoba. Za obitelji s malom djecom, pronalaženje smještaja prikladnog za obitelj može biti glavni prioritet.

Izraz „prilagođen obitelji“ često je sinonim za „prilagođen djeci“. Većina prostora, uključujući hotele, već je prema zadanim postavkama dizajnirana imajući na umu odrasle osobe. Obiteljski hotel daje sve od sebe kako bi prostor učinio gostoljubivim i privlačnim za sve goste, uključujući i najmlađe. Kad su djeca sretna, sretniji su i roditelji, a cijela obitelj može uživati u određenom hotelu. Djecu treba zaokupiti i zabaviti ih, najmlađima je potrebno puno dječje opreme tijekom boravka (krevet, pribor za kupanje, kolica), a generalno govoreći, roditelji su zadovoljniji kada hotel pruža sve to.

Hoteli primjereni djeci trebaju sadržavati sljedeće:

  • Opremu za bebe: kolijevke ili ogradice za igranje, kolica, podloge za prematanje, kupke za bebe, grijače za bočice
  • Igračke za kupanje djece: Ovakvi rekviziti razveselit će svako dijete, a kupanje u nepoznatoj kadi učinit će ugodnim iskustvom.
  • Dućan u sklopu hotela ili u blizini trebao bi u ponudi imati pelene, maramice, kreme za sunčanje, četkice za zube, lijekove za djecu bez recepta, grickalice.
  • Igraonicu za djecu unutar hotela: Mjesta na kojem se djeca mogu igrati bez da napuštaju hotel uvijek su poželjna.
  • Kutak za djecu: Stol za bojanje, biblioteka, tobogan, ležaljka s jastucima, igračke za djecu.

Hoteli koji pružaju bilo kakve dodatne sadržaje i brinu se o tome da i vašoj djeci bude ugodno za vrijeme boravka na nepoznatoj lokaciji veoma su poželjni za sve roditelje. Sasvim je normalno da ćete se na odmoru, iako volite svoju djecu, htjeti opustiti sami i s partnerom. Upravo zato hoteli prilagođeni dječjim potrebama najbolji su izbor za obiteljsko ljetovanje ili zimovanje. Boravak u ovakvom hotelu bit će pozitivno iskustvo za vas i vašu djecu.

POVEZANO: Vikend putovanje s bebom