Djeca Kutak za tate Savjeti i njega

Što kažete da iduće proljeće odete u Gardaland?

Što kažete da iduće proljeće odete u Gardaland? Bebe.hr portal

Gardaland je najveći talijanski zabavni park koji se nalazi u blizini Verone, na prekrasnom mjestu Garda. Neki od vas su vjerojatno bili tamo i nekoliko puta prije nego su Vam došla djeca.

 

Zašto ići u Gardaland?

Gardaland je odlična zabava za cijelu obitelj. Svima će se svidjeti. Mnogi ljudi vide Gardaland samo kroz adrenalin. Ali kada odete sa svojim mališanima, shvatite da je to puno više od toga!

Također puno je zabavnije planirati posjet Gardalandu s više obitelji. Moguće je podijeliti se u grupe tako da svatko može iskusiti ono što najviše želi.

 

Kada je najbolje ići u Gardaland?

Najbolje vrijeme za odlazak u Gardaland je između ožujka i lipnja, kada je otvoren svaki dan od 10 do 18 sati. Tijekom ljetnih mjeseci (od srpnja do rujna), otvoren je čak od 10 do 23 sata navečer, 7 dana u tjednu. Međutim zna biti zaista vruće.. A sredinom rujna se pak skraćuje vrijeme od 10 do 17 sati, i park je također zatvoren utorkom i srijedom.

Preporučamo da ove informacije potražite na web stranici Gardaland jer se ovi datumi i vremena mogu promijeniti.

 

 width=

 

Koje su cijene ulaznica?

Pri online kupnji ulaznice ulaz u Gardaland obično iznose 40 €, međutim to ovisi od sezone. Primjerice sad za prosinac cijena ulaznice je smanjena na 25 €. A ako želite posjetiti i druge atrakcije unutar Gardalanda, kao što su Legoland Water Park ili SeaLife, možete kupiti kombinirane ulaznice.

 

Što treba uzeti u obzir?

  • Prije polaska provjerite radno vrijeme Gardalanda. U ljetnim mjesecima duže je radno vrijeme, pa se možete duže zabavljati, ako Vam ostane snage nakon toliko avanture.
  • Podijeljen je na tri dijela. Adrenalin, fantazija i avantura- za svaki uzrast ima ponešto.
  • Postoje razne zanimljive vožnje: Shaman, Ortobruco Tour, Blue Tornado, I Corsari…, proučite ih prije dolaska.
  • Računajte da trebate uzeti vremena i za obrok u zabavnom parku, a tko želi napraviti predah, može otići na kavu ili sok u parku.

Uz Gardaland možete posjetiti i Veronu ili neke okolne gradiće oko jezera. Ali onda računajte da svakako trebate prenoćiti. Nitko nije ravnodušan na šarm koji izvire iz šarmantnih, simpatičnih talijanskih gradića.

Prirodna ljepota Italije kao i njena bogata povijest, te ukusna i prepoznatljiva talijanska kuhinja sigurno će Vas oduševiti. Ima toliko toga što možete razgledati, a k tome ne treba putovati daleko. Uzmite si dovoljno vremena, nemojte žuriti i uživajte sa svojom obitelji.

POVEZANO: Kako prepoznati ADHD kod djece?