News

Nova emisija “Mame pitaju” na Laudato TV

mame pitaju

Obiteljska televizija Laudato TV u svojoj jesenskoj shemi donosi novu emisiju posvećenu roditeljstvu.

Kratki format ‘Mame pitaju’ u produkciji Salesiane daje odgovore na velika pitanja važna za roditeljstvo. U suradnji s mamama prikupljena su najčešća pitanja koja ih brinu. Što činiti kada se svekrva, majka ili prijateljica petlja u naš odgoj? Koliko djecu izlagati društvenim mrežama? Kkako prepoznati prve znakove depresije kod djece? Što kada se supružnici ne slažu oko vjerskog odgoja?

Ovo su neka su od pitanja na koja odgovaraju psihologinje i psihoterapetkinje Nikolina Essert, Ljubica Duspara i Sanda Smoljo-Dobrovoljski te svećenici vlč. Odilon Singbo i don Damir Stojić.

Uz ovu, u program će biti uvrštena i nova emisija za mlade ‘Generacija +’. Dinamičan koncept emisije u kojoj petero mladih raspravlja, ali se i međusobno nadopunjuje, poučava, pojašnjava i poštiva drugačije mišljenje o probranim i mladima važnim temama. Emisija će nastojati obraditi izazove za današnje mlade poput emocija i slobode, kako je to danas biti mlad, ovisnosti nekad i sad, zašto ostajem živjeti u Hrvatskoj, tiče li nas se politika, utjecaj društvenih mreža i dr.

POVEZANO: Strategije suočavanja za roditelje djece s teškoćama u razvoju