Planiranje trudnoće

Besplatne aplikacije za praćenje trudnoće

aplikacije za praćenje trudnoće

Foto: stevepb / Pixabay

Trudnoća je posebno vrijeme u životu svake žene, ispunjeno radostima, ali i izazovima. U današnjem digitalnom dobu, brojne aplikacije nude podršku budućim majkama, pružajući informacije, savjete i alate za praćenje trudnoće.

Napravili smo pregled onih koje su dostupne na Android i iOS platformama i besplatne za korisnike (osnovne funkcionalnosti). Neke od njih nude dodatne plaćene funkcije, ali čak i bez njih, pružaju obilje korisnih informacija i podrške. Bez obzira na to koju aplikaciju izaberete, pomoći će vam pratiti svaki korak vaše trudnoće i informirati vam i pripremiti za dolazak bebe.

Pregnancy+ popularna je aplikacija koja nudi interaktivne 3D slike bebe, omogućujući vam vizualizaciju razvoja vašeg djeteta iz tjedna u tjedan. Aplikacija pruža dnevne savjete, praćenje težine, listu za kupovinu i dnevnik trudnoće. Njezino intuitivno sučelje i bogatstvo informacija čine je jednim od najboljih izbora za buduće majke.

Ovia Pregnancy Tracker personalizirana je aplikacija koja prati trudnoću i pruža dnevne savjete i prilagodljive informacije. Aplikacija omogućava praćenje simptoma, težine i razvoja bebe, te nudi alate za evidentiranje važnih trenutaka. Njena jednostavnost i detaljna izvešća idealni su za sve trudnice.

BabyCenter Pregnancy Tracker još je jedna izuzetno popularna aplikacija koja nudi tjedne vodiče kroz trudnoću, videozapise o razvoju bebe i podršku zajednice budućih majki. Pored toga, aplikacija nudi personalizirane savjete i informacije, što je čini veoma korisnom za sve buduće roditelje.

What to Expect pruža tjedne informacije o razvoju bebe, prilagodljive savjete i interaktivnu zajednicu za podršku i razmjenu iskustava. Sa sadržajem baziranim na popularnoj knjizi “What to Expect When You’re Expecting” (Što očekujete kad iščekujete), ova aplikacija je pouzdan izvor informacija za trudnice.

Glow Nurture app je za praćenje simptoma koji pruža savjete i članke prilagođene fazi trudnoće. Aplikacija također nudi podršku zajednice, omogućujući korisnicama da razmjenjuju iskustva i dobiju odgovore na svoja pitanja.

Sprout Pregnancy nudi 3D slike razvoja bebe, dnevne savjete i informacije, te alate za praćenje simptoma i bilježenje važnih trenutaka. Njena vizualna prezentacija i interaktivni sadržaj čine je veoma privlačnom za trudnice.