0-6 mjeseci 6-12 mjeseci Bebe Novorođenčad Promo

Nova klinički testirana Becutan Sensitive linija

Nova klinički testirana Becutan Sensitive linija Bebe.hr portal

Nova klinički testirana Becutan Sensitive linija namijenjena najosjetljivijoj bebinoj koži.

Becutan Sensitive linija

Zagreb, 4. studenog 2022. – Koliko je zahtjevna uloga roditelja uz brojne izazove s naglaskom kako biti što uspješniji u toj najzahtjevnijoj ulozi roditelja, glavne su teme koje su bile na tradicionalnoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’, koja se održala u Velvet café.

Uz brojne mame, svoja iskustva uz dileme te vječito pitanje da li su dobri roditelji, ali i najljepšoj ulozi roditelja, ispričale su Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina. Poznata pedijatrica dr. med. Diana Puževski, sa svojim je stručnim znanjem i dugogodišnjem iskustvom dala korisne savjete kako pravilno njegovati i zaštititi bebinu kožu te posebno iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja. Važnost odabira kvalitetnih proizvoda uz besprijekornu kvalitetu za njegu i zaštitu iznimno osjetljive bebine kože.

 width=

Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. istaknula je: ‘Koža novorođenih beba, a posebno onih koji su na svijet došli prije termina, naših malih palčića nezrela je, osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu! Becutan Sensitive linija dizajnirana je da svojim emolijentnim djelovanjem štiti i prevenira isušivanje i istovremeno omogućuje sazrijevanje hidrolipidnog sloja i normalne arhitektonike kože. Namijenjena je svoj dojenčadi i maloj djeci koja pokazuju znakove povećane suhoće kože ali i onima kod kojih to treba prevenirati. Linija sadrži i SOS kremu koja se preporuča za zaštitu kože u predstojećim hladnom dijelu godine ali i kao terapija kod čestih manjih problema s kožom kao što su osipi oko usta ili pelenskoj regiji!

 width=

Naše mame Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina su izjavile: ‘Biti roditelj, najzahtjevnija i najljepša uloga sa brojnim dilemama, strahovima, radosti i srećom, ali ono najvažnije uz puno ljubavi i nježnosti trudimo se biti što bolji roditelj.

‘Becutanova radionica za roditelje’ nam pomaže da dijelimo svoja iskustva sa svim brojnim mamama. Svi se mi trudimo i želimo biti što bolji roditelji i želimo dati puno ljubavi i nježnosti te ono najvažnije vidjeti sretnu bebu. Vidimo se na sljedećoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’.

Becutan Sensitive linija

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Becutan Sensitive linija za osjetljivu kožu namijenjena je njezi i zaštiti iznimno osjetljive bebine i dječje kože. Becutan Sensitive linija u portfelju sadrži pet visokokvalitetnih komzmetičkih proizvoda razvijenih prema najnovijim znanstvenim studijama namijenjenih osjetljivoj koži. Kolekcija je dermatološki i klinički ispitana pod nadzorom dermatologa po principima dobre kliničke prakse.

Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

POVEZANO: Omega-3 masna kiselina mogla bi povećati IQ za nedonoščad